SAYE'nin son durumu nedir?

Merhaba;

Yaklaşık 1 senedir SAYE için herhangi bir gelişme yok sanırım, BTK kullanımla alakalı rapor falan yayımlamıştı ama Türk Telekom’un port fiyatlarını yüksek yapmasından mı farklı bir durum mu var acaba? SAYE ile hizmet alınabilecek mi? Belli bölgelerde mi verilecek hizmet? Mesela ben Yeşilyayla-42’den YAPA alıyordum, şimdi altyapı değişikliğinden dolayı VAE’ye geçtim. SAYE aktif olursa, ben kullanabilecek miyim? Bu konu hakkında bilgilendirme yapabilecek var mı acaba?

@EFG

Merhaba, bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Evet, fiyat politikası nedeniyle anlaşılamadı, ertelendi ve bu yıl içerisinde tekrar olacaktı. Sanırım, süreç daha da uzayacak.


Onaylanırsa 81 il de destekli cihaz ve dolaplarda verileceğini düşünüyorum.

Sunulan fiyatlarla kimsenin anlaşması mümkün değil, adamlar paketi 100₺’ye satarken sadece kiralamaya 130₺ neredeyse ödeme yapmaları mümkün değil, neye göre böyle fiyatlandırma yapmışlar akıl alır gibi değil. Kendi de yüksek upload vermiyor, verene de mâni olmak için herşeyi yapıyor.

Umarım yakın zamanda orta yol bulunur ama ben pek birşey olacağını sanmıyorum, bu şekilde hiçbir mantıklı tarafı yok.

1 Beğeni

Maalesef, buradan “SAYE Kampanya” destek verebilirsin.
Port ücretleri bile 20-30TL. SAYE böyle 130TL gibi port ücreti olursa ki (olmaz) azınlık müşterilere ve genellikle Upload ihtiyacı olan müşterilerine satarlar.

Gigabit bağlantı olsa tamam dersin de böyle bağlantının durumu mümkün değil.

Upload hızları nedeniyle TT Uploada değer vermeye çalışıyor ki uzun vade de başaramazlar. TurkNet bile kendi altyapısını 99TL ücret ile hizmete açıyor üstelik GigaFİBER. Sorun, TT’nin Uploada değer biçmeye çalışması.

WhatsApp gruplarına yazdım, kolu komşuya da haber verdim imza için, aslında bunu TurkNet kendi müşterilerine bilgilendirme yapsa daha çabuk sonuç alabilirler veya forumda bunu bir yere sabitleme yaparsanız da harika olur bence.

Kendilerine bir değer versinler önce, ondan sonra hizmete değer biçerler. bir kere iyi bir şey yapalım, gerçekten hizmet edelim diye düşünmüyor hep kâr edelim, hep ucuzu fahiş fiyatlarla satışa sunalım.

1 Beğeni

Bu kampanyayı bir kullanıcı olarak öneriyorum ve imza toplanmasında yardımcı oluyorum. Post olarak paylaşabilirsiniz bu tarz kampanyaları. Unutmayın, yüksek hızlar hepimizin hakkı. :rocket: :sunglasses:


Ne kadar hoşlanmadığımız bir durum olsa da kelimelerimize dikkat edelim. :upside_down_face:
Fikirleriniz için teşekkür ederim.

Düzenledim, teşekkür ederim.

şöyle bir şey açtım ama sıkıntı olmaz herhalde, senin de desteğini bekliyorum. :slight_smile: :slight_smile:

Bir sorun yok. Postunuza yorum yaptım bile. :sunglasses: