Merhaba, 16.09.2023 tarihinde santralden binama gelen kablo kopmuş. Ben 17.09.2023 tarihinde fark edip kayıt açtım ve sorunun tahmini 18.09.23 tarihi 20.00’da giderileceği söylendi. Açtığım arıza kaydında sürekli 36 saat içerisinde deniyor ama ilk arıza kaydımdan bugüne 72 saat oldu hala bir aksiyon alınmadı. Günlerdir internetim yok ve mağdurum. TurkNet’in tek söylediği konuyu TT ekiplerine ilettik. Bunun dışı sadece bekleyin diyorlar. TT ekibi sorunu 1 ay boyunca çözmezse ben beklemeye devam mı edeceğim? Böyle bir mantıksızlık olabilir mi? Sorunun çözümü için destek istiyorum kayda atanmış arkadaş 5 saat aralıklarla yazıyor onda da aynı metni yazmaktan öteye gitmiyor. Arama talep ediyorum irtibat numarası veriyorum ondan aramak yerine kayıtlı numara diye yanımda olmayandan arıyorlar. TurkNet müşteri memnuniyetine önem veriyor diye katıldım ama işin özü başka. Müşteriyi nasıl kanser ederizi amaçlamış adeta. Süreçle ilgili destek istiyorum artık.
Açıkçası çok memnundum hizmetten ben ama sahada cidden sorunları var gördüğüm üzere firmanın. Umarım sorununuz çözülür bir an önce.
Türk Telekom kendi müşterisi değilse çok keyfi davranabiliyor ve yıpratma uygulayabiliyor. Banada bir devre numarasını 1 ayda tamamlayamadılar sürekli ileri atıp durdular. Şehir dışındaydım döndüğüm gibi soluğu TT Ulus Müdürlüğünde aldım. Orada bana siz bizim müşterimiz falan değilsiniz dediler ama ısrar ettim ve sorunun onlardan olduğunu kabul ettirerek mühendisle görüştüm. Mühendis bir mesajıyla sorunu çözdü. Daha odasından çıkmadan eve ekipler gelmişti. Şansınızı bir müdürlükte deneyin derim.
Fakat bu TurkNet’in bu konuda eksik olduğu gerçeğini değiştirmiyor. TurkNet aslında Türk Telekomun müşterisi ve gerekli baskıyı kurabilmeli. Tabi TurkTelekomun tekelliğinden aldığı güçte unutulmamalı. Turk Telekom çok iyi biliyor internet için çoğu kişinin onun altyapısına muhtaç olduğunu.
Selamlar @kdryzr, sürecinizin üst ekiplere aktarıldığını, yerel sağlayıcı saha ekiplerinden öncelik ve hassasiyet talep edildiğini görüyorum. Ben de konunun detaylarını ilgili birimlerle paylaştım. Takip ediyorum.
Merhaba @alperenatici arkadaşlarınız az önce aradı. Söyledikleri şeyi aynen buraya koyuyorum. Senden ve diğer kullanıcı arkadaşlarımdan objektif bir yanıt istiyorum. Turknetin burada verdiği yanıt ne kadar normal, ne kadar kabul edilebilir? Yaşadığım yer Sakarya, küçük bir sahip kasabası olsa 2 haftaya tamam derim de büyükşehir’de yaşıyorum. Zaten 16.09.2023’te yaşanmış arıza bir de 2 hafta deniyor üstüne üstlük arıza kaydım kapatılmaya çalışılıyor. Bu mu TurkNet’in abonesine verdiği değer?
Merhaba, umarım internetiniz düzelmiştir size bir sorum olucaktı da aynı arızadan bende muzdaribim ve bana sadece telekom çalışanlarına emiri ilettik herhangi bir gelişmede sizi bilgilendireceğiz diyorlardı en sonunda 1 ay kablo onarımı için süre verdiler; sizde de kablo onarımı için 1 ay bekleme muhabbeti oldu mu yoksa direkt olarak kablo ekipleri vs mi iletildi acaba ?
Kısacası siz de benim gibi 1 ay bekledikten sonra mı kablo ekibiyle tanıştınız yoksa direkt kablo ekibiyle mi başladı arıza kayıdınız
Tekrar selamlar @kdryzr, sizi gayet iyi anlıyorum. Şöyle ki; altyapınız yerel sağlayıcıya ait olduğu için ilgili arızaya müdahale yetkimiz bulunmuyor. Genel arıza süreçleri yalnızca yerel sağlayıcı ekipleri tarafından yürütülüyor. Arızanın boyutu ve çalışmanın seyri, arıza süresini doğrudan etkiliyor. Biz TurkNet olarak bu süreleri kısaltmak adına yerel sağlayıcı saha ekiplerine düzenli olarak bildirimde bulunuyoruz. Süreci devamlı takip ediyoruz. Fakat belirttiğim gibi günün sonunda belirtilen süreleri biz belirlemiyoruz ve ek bir müdahale yetkimiz bulunmuyor.