Santral Saha dolabı isteği

Merhaba mevcut adsl ile vdslye geçiş yapılabilir mi ? kablo yapısı olarak uygunmudur. Saha dolabı talebini nasıl yapmamız lazım arkadaşlar? muhtar tamam dedi imza toplamasıda kolay baskıda kurabiliyoruz, burası ilçe mevcut adsl alt yapısıyla oluyor tekrardan kazı mazı çalışmalarına gerek yok diye biliyorum? yardımcı olurmusunuz.

Evet, iç hatta kablo yapısı değişmez fakat, dış hatta VDSL dolabınız geleceği zaman ADSL dolabınıza gelen bakırların sökülmesi onun yerine FİBER kabloların döşenmesi ve ekstra kazı çalışmaları olabilir belki, VDSL getirdikleri zaman farklı mahalleler üzerinden ilerletmeleri farklı yollar, farklı kazılar çıkarabilir. Dilekçe ile Müdürlüğe başvurunuz.

1 Beğeni

Müdürlükten onay çıkmadıkça hiçbir şey elde edemezsiniz.
Onlarda muhtarın sözüne bakmazlar.
Siz imzanızı toplayıp muhtarla birlikte başvurun, işlem hızlanır ama hemen olmaz.

1 Beğeni

Bir zamanlar bende ilçedeydim ve ilçenin şuan bile %90nından fazlası adsl. 2 - 3 yıl önce bir çalışma olmuştu merkezde fiber çekiliyordu. Çalışma bitti ve öylece kaldı. 2021 Mart ayında bir baktık hizmet VDSL olmuş. Fakat 3 4 ay önce taşınıp fiber kullanmaya başlamıştım. Taşınma nedenimden biriside yavaş adsl bağlantıydı.

1 Beğeni

Teşekkürler fikir veren arkadaşlara.

1 Beğeni

Ben btk dan kayıt açtım kaç defa arandım telekom Tarafından.
İsteğim iletildi bilgileri var ama müdürlük ne zaman keyfi yerinde olursa ancak o zaman. 3 ay oldu iletişime geçeli tık yok.
Cimer e şikayet kaydı açtım. Sonucu bekliyorum.
TurkNet ten de bir yanıt bekliyorum. Duruma göre hareket edeceğim.

İlçedeyim ben il müdürlüğümü yoksa ilçede ki müdürlükmü başvuracağımız yer?

Önce ilçe müdürlüğüne gidiceksiniz. Dilekçe yazacaksınız altına da toplu imza.
Eğer sonuç alınmazsa il müdürlüğüne şikayette bulunacaksınız. Bunu yapamam zor olur diosanız da CİMER üzerinden valiliğe şikayette bulunun.

Teşekkürler deneyeceğiz.