Sabit hattım iptal olmuş

Merhabalar, hiçbir talep onay veya bildirim yapmadan sabit hattım iptal edilmiş, bu devirde sabit hatmi kullanılır diyebilirsiniz ailem yaşlı ve 40 yıldır aynı numarayı kullanıyoruz herkeste bizi o numaradan arayabiliyor bu benim için çok büyük bir sorun

Merhaba, Benim bildiğim kadarıyla aynı numarayı iki yıl içersinde aynı kişi verilir süre bittiğinde numara başkasına verilebilir. Uzun bir süre olduğu için temsilciye bu numarayı almayı istedinizi söyleyebilirsiniz.

Selamlar, forum profilinizde müşteri numaranız bulunmuyor. Ekledikten sonra bilgi verirseniz sevinirim.

Merhabalar profilime ekledim müşteri numaramı numarayı geri almak için her türlü iş birligine açığım yeni abonelik yeni ücretlendirme dahil, biliyorsaniz lütfen bir yol gosterin

Kontrol ettiğimde sürecinizi ilgili birimimizin takip ettiğini görmekteyim. Aynı numara üzerinden kullanım yapmanız için süreciniz kontrol ediliyor, destek kaydınız üzerinden ekibimiz sizi bilgilendirecektir.

Bu TurkNet’in sabit hatları iptal etmesi hakkında bilgi almak istiyorum.

Hiçbir talep olmadan, aboneye bilgi verilmeden nasıl hat iptal ediliyor. Yirmi yıllık numaramız iptal edildi ve on gündür sorun düzeltilecek diye bekliyoruz. Akıl almaz bir durumun içindeyiz ve tüm hayatımız alt üst oldu.

Umarım tarafımıza net bir bilgi verilir ve sorunumuz çözülür.

1 Beğeni

Merhabalar, yaşanan olumsuz deneyim için üzgünüz. Probleminizin giderilmesi için saha ekipleriyle teknik ekibimiz iletişim halindedir. Gelişme olması durumunda sizi eş zamanlı olarak bilgilendireceğiz. Sürecinizi destek kaydınız üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Merhaba,

Destek kaydımızda uzun uzun yazdım ama eksik bilgi sahipleri tarafından arandığımızı düşünüyorum. Çünkü destek kaydı kapatılmıştı ve tekrar açılınca arayan kişi telefon hizmetinizde sorun görünmüyor dedi.

Bizim beklentimiz her şeyin talebimiz olmadan yapılan iptal işlem tarihi öncekindeki haline gelmesi. Bilindiği üzere biz uzun yıllardır yalın internet abonesi değiliz. Telefon hizmetimizdeki hat özellikleri de eski haline getirilmeli. Çünkü gördüğüm kadarıyla uzun süredir boşuna beklemişiz. Aslında hattımız bina ankastresinde ayrı bir hizmet farklı portta belirlenmiş. Bağlantı etiketini de paylaşmıştım.

Lütfen her şey eski haline geldikten sonra bizimle detaylı olarak iletişime geçin. Çünkü bu eksik bilgiler ile destek kaydı kapatılırsa bu sürecin bir oldu bittiye getirildiği gibi bir düşüncemiz olacak. TurkNet’e karşı bir güven sorunu oluşacak.

Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler, ekiplerimiz gerekli işlemleri yapacaktır. Detaylı olarak kendilerine geri bildiriminizi iletiyoruz.

Ustam sorun çözülmeyecek sanırım, Perşembe günü için iş yerinden izin aldım Telekoma gidip derdimi anlatacağım iznim olmadan iptal edilen numaramı geri alabilmek için hukuk burosuyla görüşeceğim ilerleme olursa bilgilendirme yaparım geçmiş olsun

Bizim hattımız aktif edildi ama binada ayrı portta. Türk Telekom görevlisinin bana söylediklerini iletiyorum bir sorun yok hattınız açık diyorlar. Endişelerimizden bahsediyorum, telefon hattının ve internetin ayrı ayrı göründüğünü söylüyorum, telefonda arayan numara görünmüyor diyorum, gizli numaralardan aranmak istemiyoruz diyorum. En son hattın aktif olduğu konusunda mutabık kaldık diye destek kaydını kapattılar. Hâlâ arayanın numarası gözükmüyor, gizli numaralar bizi arayabiliyor.

Yani ne yapılmak istendiğini anlamadım.

Telekoma gittim numara Turknetin havuzundaymis onların yapabileceği birşey yokmuş, Ayın 16 sında ameliyat olucam cep telefonu bir bende var birde evde var yeni telefon almazsam iletişim kuramıcam evdekilerle kim benim hattımı iptal ettiyse Allah bildiği gibi yapsın diyeceğim başka birşey yok

Selamlar @karakirli, öncelikle geçmiş olsun. Kaydınız üzerinden süreç devam ediyor. İnceleme süreci tamamlandığında gereken aksiyonlar alınacak.

Talebiniz olmadığı halde bu süreç işlendiyse BTK başvurun. Beklemenize sebep olmaları bile hata. TurkNet tarafından çözemezseniz TT tarafına BTK dan talep iletin

BTK dan çözüm talep ettim enteresan bir şekilde ufak bir sorunu cozmediler hergun ilgileniyoruz diye mesaj atıyorlar