Pubug pc ms sorunu

Türkiye’de ilk geçtiğim 2 ay boyunca 4 MS alıyordum son 3 aydır 40 MS alıyorum aynı arkadaşım şu anda 4 alırken Ben 40 Neyse alıyorum oyunla ilgili değil aynı arkadaşım 4 MS alırken Ben 40 MS alıyorum Lütfen bana yardımcı olun artık yoruldum

Başlangıç (TurkNet neyse yazan yerde (ms) yaziyor

Merhaba, müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?

Ekledim

86355259 numaralı kaydınızı oluşturup sorunu ekibimize ilettik. Kaydınız incelendikten sonra sizinle iletişime geçilecektir. Gelişmeleri Online İşlem Merkezi üzerinden takip edip tüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

Hala yanıt gelmedi hala 39 ms alıyorum

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.

Merhaba, onayınıza gönderdiğimiz destek kaydına 48 saat içerisinde işlem yapmadığınız için kaydınız kapatılmıştır. Ping sorununuzu tespit edebilmemiz için test sonuçlarınızın ekran görüntülerini iletmeniz gerekmektedir. Sorun yaşadığınız oyun/uygulama/site için ping ve tracert testleri yapıp ekran görüntülerini destek kaydınız üzerinden iletmenizi rica ederiz. Testler hakkında https://www.turk.net/ilk-yardim/internetle-ilgili-destek-istiyorum/ping-ve-traceroute-nasil-yapilir.html adresinden destek alabilirsiniz.