Port ve Türk telekom çıkmazı

Merhaba 29.08.2024 tarihinde farklı bir servis sağlayıcısından başvuruda bulundum süreç çok uzadığı için başvurumun iptalini talep ettim ve 16.09.2024 tarihinde bu işlemi iptal ettiler 19.09.2024 tarihinde başvurumu iptal etmeme rağmen türk telekom saha ekibi kuruluma geldi buda bir sorun ama buraya kadar olan sorun problem değil 16.09.2024 tarihinden itibaren TurkNet’e başvuruda bulunmak istiyorum internet için ben yeni taşındım taşınmadan öncede TurkNet kullanıcısıydım çok memnundum ama ne yazıkki taşındığım dairede bir port sorunu vardı ve farklı bir servis sağlayıcı bunu 30 gün takip edeceğini söylediler nitekim de ettiler port boşaldığı anda direk başvurumu kaydımı onaylayıp abonelik işlemlerine geçildi ama 16.09.2024 tarihinden itibaren ben TurkNet’e başvurmak istediğimde adresimde yine port yok hatası alıyorum işin gülünç tarafı 16.09.2024 tarihinde ben diğer başvurumu iptal ettim ve 19.09.2024 tarihinde evime Türk telekom ekipleri iptal ettiğim başvurunun kurulumu için geldiler boşta port yoksa bu kurulumu nasıl yapacaklardı ? Adresim fiber destekli ve binamda fiber kutusu mevcut binadaki bu fiber kutuları binada mevcut olan daire sayısı kadar kurulmuyor mu epi topu 7 tane daire var binada ben binamda port olmadığına inanmıyorum Türk Telekomun çektiği ayak oyunlarından birisi olarak düşünüyorum btkdan türk telekoma alt yapı şikayetinde bulunduğumda onlardan başvuru talebi bulunmamı bildiriyorlar mevcutta olan portu dolu gibi gösterip muhtemelen kendilerine abone olmak için insanları mecbur kılıyorlar ama bunu yapmayacağım ben Türknetle çalışmak istiyorum bana destek olabilir misiniz

Merhaba @emrecancoskun , müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.