Ping Zaten Kötü daha da kötüye gidiyo

TurkNet ping açısından sıkıntılı bir firma zaten kötü olan bu pinge sabredip bir şey demiyoken son 1 aydır ping daha da BERBAT. sıkıntı bende filan değil herşey aynı bende. Benim aklıma da şu geldi bi ara birileri paylaşıyodu direk istanbula gideceğine ping çevre şehirleri gezip öyle iletiliyo diyolardı bıktım artık lütfen bi yetkili yardım etsin.

1 Beğeni

Merhaba, konu biraz ilgisiz kalmış sanırım.:upside_down_face: Daha önce bazı postlar da gördüm sizi. @EFG’e ulaşın, detaylı anlatın sorununuzu. Tracert testlerini hem temsilciye hem de Enes bey’e iletin. Hat değerlerini paylaşır mısın?

@EFG reis bi el at yaa

Ben aylardır uğraşıyorum hep bir problem çıktı ISS değiştirecekken ama artık süreç sıktı usandırdı. Ben OİM’den ticket açtım çalışanlar evet gerçekten bir sorun var dedi beni aradılar benim hiçbir beklentim olmadığını çözmeyeceklerini söyledim çözülene kadar uğraşacağız dediler ve tt ekibi geldi dedikleri şu “Ya kardeş bu hız çok fazla zaten bizim altyapımız da burada kötü sana gelen kablolardan biri bilmem ne alıyor ama diğeri 8 almıyor o yüzden ping yüksek sen en iyisi hızı düşür dedi” ben de zaten düşürdüler ama düzelmedi falan dedim ama fayda yok adam anlamadı gitmiş üstüne bizde sorun diyip müşteri kaynaklı arıza yazmış. OİM’de belirttim bunu ama halen durum aynı sinirlendim kapattım boşa vakit kaybı kimsenin umrunda olmayacaksın tam bir rezillik ya aylardır aldığım normal pingin %50 fazlasını alıyorum (34 → 48-50) ya sabah deniyorum öğle deniyorum akşam gece ne zaman denersem deneyeyim sonuç hep aynı. Superonline’da pandemi dahil hep aynı olan pingin geçtikten sonra yüksek olması sanırım benim suçum bu düşük ping reklamı yapan ISS’in değil.

1 Beğeni

hala yazan yok???*