Ping ve Upload Sorunu

Merhabalar. TurkNet’e geçeli 1 hafta falan oldu. İlk gün değerlerim çok iyiydi. Pingim 10-15 ms İndirme hızım 10mb/s upload 8 mb/s idi. Fakat 3 gündür, pingim 65-70 ms indirme hızım 2.3 mb/s yükleme hızım ise 540 KB görünüyor. Online oyun oynamam imkansız halde. Youtuberlar ile çalıştığım için uploadın yeri bende ayrı önemli. 500 KB ile dosya gönderimi de imkansız şekilde. İlk günkü değerlerimi nasıl alacağım? Şayet alamazsam mecburen iptal ettireceğim fakat çözümü varsa lütfen yardımcı olur musunuz?

1 Beğeni

TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden kayıt açtınız ise gerekli kontroller yapılır bu konuda bilgilendirme yapılır.

Selamlar @MertKahraman, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Nasılsınız? Umarım iyisinizdir :heart_hands: Bir anda ortaya çıkan bu problem bölgenizde gerçekleşen çalışma/arıza nedeniyle yaşanıyor olabilir. Kablolu olarak 15 dakika ara ile İnternet Hız testi: Geniş bant bağlantınızı test edin - nPerf.com adresi üzerinden 3 adet hız testi yapmanızı ve ping sorunu yaşadığınız oyunlara tracert testi gerçekleştirmenizi rica ediyorum. Bu testleri Online İşlemler - TurkNet üzerinden oluşturacağınız kayıt üzerinden ve buradan paylaşırsanız sevinirim :handshake:

cdf
yarım saat bekledim ve geldiği yer burası. çıldırmak üzereyim.


Hocam bazen çok hızlı yüklüyor bazense 130 mblık dosyayı 1 saat bekliyorum ilerlemesi için. Site ile alakası yok çünkü yıllardır kullandığım ve bilinen site. Diğer sayfalara da denediğimde aynı şekilde aşırı yavaş yükleme hızı alıyorum. İnternetteki değerlerim hep yüksek gözüküyor nedense.

Rica etsem forum profilinize müşteri numaranızı ekler misiniz? :handshake:

nerden bulabilirim numaramı

Online işlem merkezi kişisel bilgiler kısmından