Ping değerlerim

merhabalar bugün saat 20:00 gibi TurkNet 'e geçişim onaylandı türk telekomdan ancak ping değerlerim çok yüksek dns ayarları varsayılanda önerdiğiniz TurkNet 'e dnsle alakalı ise önerebilceğiniz dns varsa iyi olur şuan 2 3 tane dns denedim ancak pek çok fark eden bulamadım.

daha yeni geçiş yaptım ondan kaynaklımı yoksa online işlemlerden teknik desteğe yazayımmı? çünkü daha aktivasyon sayfası gitmediği için yazamıyorum onlara süreç tamamlandı olarak gözüküyor.

pingim pek çok serverda,oyun serverlarındada yüksek normalde istanbula türk telekomda bir oyunda 20 ping bağlanırdım şimdi 90dan aşşağı alamıyorum. Normalde türk telekomda ping 7 9 çıkardı en fazla speedtestde bile.

Sabaha düzelir büyük ihtimal bendede olmuştu 1 defa tabi aktivasyon süreciniz bittikten sonra arıza kaydı açın direk

1 Beğeni

image
ekstra olarak altyapım fiber gpon modem ile bağlanıyorum odama kadar geliyor yani aşşağıdan buraya kadar fiber kablo ile dağıtım yapılıyor (tt altyapısı)

Sanırsam yaşadığınız yerde ping değeri yüksek sabaha düzelmiş olur büyük ihtimal bende aynı altyapı 100/8 ping 5 110-115/9 geliyor cihazıma.(5ghz) bandında

tamamdır teşekkürler sabaha aynı sıkıntı devam ederse destek kaydı oluştururum

1 Beğeni

İyi akşamlar bence düzelir sonuçta daha 2 saat önce TurkNet müşterisi olmuşsunuz bu altyapıda pek sorun olcağını sanmıyorum.(aynı altyapıyı kullanıyoruz nede olsa)

1 Beğeni

Merhaba @enesh, aramıza hoş geldiniz :smiling_face_with_three_hearts: Eğer sorununuz devam eder ve ciddi boyutlarda sizi rahatsız ederse bize Online İşlem Merkezimiz üzerinden bir destek kaydı açarak şikayetinizi iletin. Arkadaşlarım arka planda hizmetinizi ve hat detaylarınızı kontrol ederek size yardımcı olmaya çalışacaklarıdır.

1 Beğeni