Peer bağlantı

Merhabalar,

Arweave mining yapmak için peerlardan indirme yapmam gerekiyor. Statik IP yoksa olmaz dediler aldım yine de peerlara bağlanamıyorum. Port 1984 açtım. Port açık olmasına rağmen olmuyor. İşin garip tarafı ttnet olan bağlantımda sorunsuz bir şekilde peerlara bağlanıyor ve indirebiliyor olmam. Sebebi ne olabilir? Herhangi bir yardım beni çok büyük dertten kurtaracak. Şimdiden sağolun.

Statik ip tanımlandı mı kontrol ettiniz mi? Destek kaydı oluşturdunuz mu? @EFG size yardımcı olacaktır.

Tanimlanmis gorunuyor

@EFG yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba @mevlutcaglarer, bana yaşamış olduğunuz sorunu daha detaylı bir şekilde müşteri numaranızla birlikte özel mesaj üzerinden iletir misiniz? Ben bu süreçte size yardımcı olmaya ve destek vermeye çalışacağım.

@EFG Merhabalar özelden göndermeyi denedim fakat mesaj gönderemezsiniz diye uyarı çıkıyor. Öncelikle arweave kazmaya başlamak için önce peerlardan gerekli datayı indirmem gerekiyor. Fakat, bu işlemi turknetle yaptığım zaman hiçbir şekilde peerlara bağlanamıyorum ve hata alıyorum. Belli bir yerden sonra da sync kendini kapatıyor. Statik IP olması gerektiğini okuyup statik IP aldım fakat bir işe yaramadı. Bir türlü IP lere bağlanamıyorum. Port forwarding’e kadar her şeyi denedim. Kullandıkları port 1984

Sizin için özel mesaj oluşturuyorum.