Paket Limit Sorunu

Merhaba ;

Paketim Özgür İletişim 35 fakat indirmie hızım 1.6 1.7 arasında teknik bilgilere baktığımda ekteki gibi görüyorum. İnternetim vdsl gözüküyor ama adsl sınırlaması var gibi.Modemin VDSL olarak buluştuğunu görüyorum.


Teknik bilgim çok yok bunu düzeltmek için ne yapmalıyım ?


Modeminizi kapatıp yeniden başlatmayı denediniz mi?
Eğer modeminizi yeniden başlatmanıza rağmen sorununuz çözülmediyse TurkNet destek kaydı açmayı deneyebilirsiniz. Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum üzerinden destek kaydı açabilirsiniz.

Orada destek kaydı açtım hattım en son şu şekilde kaldı ;

Online işlem merkezinde işler bi tık karışıyor görselde olduğu gibi ,

Belki burdan hat değerlerim kontrol edilebilir diye geri dönüş yaptım.
Modem defalarca aç kapa yaptım.

Aboneliğiniz tam olarak işleme koyulmamış yani bekleyeceksiniz 1-2 hafta veya işlemi iptal edip tekrardan aynı şekilde 35 mbps lik paket talepte bulunacaksınız. Bana sorarsan bir kaç hafta daha bekle.

Merhaba, saha dolabı mesafenizi, altyapı sorgulaması yaparak buradan sonuçları paylaşır mısınız?
Aynı dolaba bağlı olduğunuz komşunuzun hat değerlerini de paylaşır mısınız?
hattınız da ANORMALLİK var ve paket değişkliği işlemi 4 aydan beri bekliyor isterseniz o işlemi iptal edin tekra paket geçişinizi buradan"Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum" kayıt açarak yapabilirsiniz.


Tanım sorunu olabilir. Temsilciye “Kullandığım paket 35mb fakat modemime ve “OİM Teknik Bilgiler” kısmına 16mb tanımlı, tanımın düzeltilmesini yani hattımın 35mb pakete geçişini talep ederim.” diye belirtin.

Tarihe göz atmayı unutmuşum dalgınlıktan, @TworA 'un dediği gibi yapmanızda fayda var.

1 Beğeni

Olur öyle şeyler. :upside_down_face: Enteresan arızalar da bugün…

1 Beğeni

Tekrardan Selamlar ;

Maalesef ki son 1 haftadır hiçbir operatörden altyapı bilgisi öğrenemiyorum. Altyapı bilgisine ulaşılamıyor hatası alıyorum. Netspeed ten santral mesafesi için sorgulama yapıyorum oda aynı hata . Şuan modemime gelen kutudan interneti sadece ben alıyorum. Karşılaştırabileceğim biri maalesef ki yok :slight_smile: Bu benim için güzel birşey tabii ki şikayetim yok sadece şu sorunu çözmek istiyorum.


@TworA

Büyük ihtimalle alt yapınız tamamen oturmuş değil ve portlar yerleştirilmiş değil. Portlar yerleştirilene kadar beklemenizde fayda var.