Paket kaybı ve delay sorunu

Merhaba Valorant’ta tahminimce paket kaybı sorunu yaşıyorum detaylı videosunu link olarak bırakacağım. Elime sürekli silah gelmesi gibi drone açarken takılması oyuncuların geç ölmesi gibi problemler. Ek olarak pinglotter testlerini de aşağıya bırakıyorum.
Video:valorant lag sorunu - YouTube

Selamlar, arka planda hattınızla alakalı bir güncelleme gerçekleştirildi. Problemin devam edip etmediğini kontrol edip bilgi vermenizi rica ediyorum :raised_back_of_hand:

aynı durum bendede var düzeldi mi sizin.

Ping testi yapmaya çalıştığınız Valorant sunucuları ping yanıtlarına cevap vermesi için yapılandırılmamış. Haliyle pingplotter veya terminal üzerinden ping testi yaparak yanıt alamamanız normal. Bunun sadece bir opsiyon olduğunu unutmamak gerekir. Ping yanıtına cevap alamadığınız sunucu her durumda sorunlu olmayabilir.

Yaşadığınız paket kayıpları peering ile ilgili de olabilir, hattınız ile ilgili güncelleme de gerçekleştirilmiş. Sorununuzun devam edip etmediği hakkında bir güncelleme paylaşır mısınız?

Malesef sorunum hala devam etmekte video da detaylı bakarsanız paket kaybı kısmı bir anda donarak 2 artıyor neyden kaynaklanıyor hiç bir fikrim yok fakat yaklaşık 2 3 haftadır oyun oynayamıyorum çözüm de bulamadım.

Maalesef sorunum hala devam etmekte ek olarak size valorant destek ekibinden aldığım cevabıda paylaşmak isterim.
Capture
ll

Merhabalar,

Bilgisayarınızın kablolu bağlandığını varsayıyorum. Modeminizde PPPoE ayarlarında MTU boyutunuz nedir? Eğer 1500 olarak tanımlı ise onu 1492 veya 1480 olarak güncelleyip yeniden sonuçlar hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz?

Ayrıca yineliyorum; ping isteklerine kapalı sunucularda ping/pingplotter testleri doğru sonuçlar vermez. Valorant sunucuları da ping isteklerine kapalı. Haliyle sadece ara katmanlardaki durumları inceleyebilirsiniz.

Merhabalar mtu ayarını 1492 olarak yaptım zaten fakat sonuç hala aynı.

İlginç


Riot sunucusunda icmp kapalı * * * almanız gayet normal.

Doğal olması doğal da oyunun teknik ekibinin direkt Pingplotter üzerinden tez sunması ilginç

Pc olmadığı için deneme şansım yok ama isteseniz buradan da deneyin durumu Valorant Ping Test - GameServerPing.com

Ping ile ilgili bir sorunum yok İstanbul sunucus 24 ping sabit paket kaybı sorunum var sitede paket kaybı bilgisi göremedim

1 Beğeni

mtu değerine kadar her şeyi denedim hala çözüm bulamadık teknik destek te bulamıyor sanırım tek çözüm iss değişmek onuda yapamıyorum gerçi 3 ay boyunca başka bir iss geçilmiyor sanırsam

Ping ile ilgili bir probleminiz yoksa. (Değişken değil ise) Bu adreste anlatılanlar dışında son olarak sabit IP talep edip onunla kontrol sağlamayı önerebilirim. :man_shrugging:

Merak ettiğim bir konu daha var ben Mersin’de ikamet ediyorum hali ile Adana da speedtest yaptığımda düşük olması gerekiyor ama 40 ping alıyorum testlerde daha önce kullandığım isslerde 5 10 görüyordum TurkNet de 38 40 görüyorum bu değerlerde aklıma başka bir şeyi getiriyor acaba TurkNet beni çok mu dolaştırıyor vs gibi bağlantı sağlarken

Sabit ip da denemedim maalesef o da sorunuma çözüm olmadı :man_shrugging: çözüm kalmadı artık yoruldum gerçekten

58566126 numaralı kaydı takip ediyorum :raised_back_of_hand:

Türk telekomdan port değişikliği gibi bir şey talep etme imkanımız mümkün mü?

Ekipler ilgili tüm alanları kontrol edip en uygun işlemi uygulayacak :raised_hand: