Paket değişikliği konusunda yardım

2364911 abone numarası şuanda 75mbit paketteyiz fakat altyapı 100mbit destekliyor geçiş konusunda yardimci olursaniz sevinirim
@EFG bey

Bir sorunumuz daha var @EFG tckn yazdigimizda boş bir aboneliğe giriş sağlıyoruz 2364911 aboneligine giris sağlayamıyoruz

alperenatici müsait değil sanırım, size yardımcı olayım:
Hatta kilit var fakat sınıra yakın kullanımdan dolayı oluşan bir kilit yani eğer kaldırılırsa hattınız da performans-kararlılık sorunları oluşabilir, onaylıyor musunuz?
DÜZELTME: PAKETİNİZ 75MB VE KİLİT YOKTUR 100MB’E GEÇİŞİNİZİ İSTEYİN EĞER 100MB PAKETTE 79/88’E TAKILIRSANIZ KİLİDİNİZ KALDIRILMASINI TALEP EDEBİLİRSİNİZ…


Giriş sorununu iletiyorum…

1 Beğeni

Evet onayliyorum sorunu cozerseniz sevinirim

TurkNet Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi- Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum bu adımları izleyerek destek kaydı oluşturup 100 paketine geçiş yapmak istediğinizi belirtiniz. Hattınızda herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır, iyi akşamlar dilerim.

2 Beğeni

100mbit pakete gecis saglandi fakat halen 79 ile buluşuyoruz

1 Beğeni

Büyük ihtimalle dslam kilidi mevcut hattınız da… Emin olmamız için snr değerini 1 tık yükseltip sonuçları paylaşır mısınız ? Ayrıca saha dolabına mesafenize de paylaşır mısınız ?

Mesafe 50 metre snr yukselttim herhangi bir degisiklik yok

Tamam hattında dslam kilidi mevcut. Eski snr değerine geri dönüp, yetkili arkadaşlar dan cevap bekleyin. Cevap dan sonra modem kapatıp açtığınız da sorun düzelmiş olacaktır. Sonra tekrar buraya sonucu atın. Tekrar bir değerlendirelim. @TworA ilgilenir misin ?

Bence şu an en mantıklısı böyle kalması sorunlar oluşabilir tabii yine de siz bilirsiniz

107 metre den ben 4 snr ile sorun yaşamıyorsam, arkadaşın yaşayacağını hiç sanmıyorum. Kilit olduğu için tam net değerleri göremiyoruz. Belki 9 Snr ile 100 mbps ile buluşacak hattın :slight_smile: Maks hıza bakarsak buluşur gibi geliyor :slight_smile:

1 Beğeni

İlgili birime ilettim.

2 Beğeni

Teşekkür ederim :slight_smile: sonucu burada paylaşacağım

2 Beğeni

Rica ederiz, bekliyoruz…

1 Beğeni

Tekrar iletim sağlarmisiniz @TworA bey halen 79 mbitteyim

Bugün veya yarın kontrol edelim ve işlem uzayabilir, destek kaydınızdan da kilidin kaldırılmasını talep edin.

1 Beğeni

@TworA @EFG @Baran 100mbite gecis hakkinda yardimlarinizi bekliyorum hocalarim