ONT Cihazı Gelmiyor…

Koca ilde 2 haftadır ONT cihazı yok. Benim gibi belki yüzlerce kişi başvuruda bulundu tek bana mı gelmiyor bu cihaz? Yoksa bana karşı bir kasıt mı var? Torpille mi dönüyor yoksa bu işler? Türk Telekom kendi kullanıcılarına rezerv olarak ONT cihazı mı stokluyor? Bunu nasıl öğrenebilirim?

Çevremdeki arkadaşlarım da ont cihazı bekliyor. Size karşı kasıtlı bir şey olacağını zannetmiyorum stok problemi olabilir umarım bir an önce son bulur

3 Beğeni

Bu kadar mı sömürmüş araplar TT’yi bir ont bile tedarik edemiyorlar ilginç vallahi…

Telekom müdürlüğüne gidip bilgi alabilirsiniz belki.

1 Beğeni

TurkNet başvurumu iptal edip Türk Telekom’a başvurursam ONT yi belki hemen şapkadan çıkarıp bağlantıyı yapabilirler. Bu durumda ilk ay taahhütü bozup TurkNet’e tekrar başvurup cayma bedelini TurkNet 'e ödetebiliyorum doğru mu?

Sadece dsl hat için 120 fiber için 480 tl bildiğim kadarıyla

1 Beğeni

TurkNet fiberde 480 ₺’ye kadar karşılıyormuş sıkıntı yok o zaman.

Merhaba
Kendi alt yapısında 480tl cayma bedelini karşılıyor.

Türk telekom alt yapısı 120 tl

1 Beğeni

Gigafiber sadece (20 karakter)

1 Beğeni

O zaman 16 Mbps 103₺ olan fiber paketi yapayım. Umarım cihaz hemen gelmez de haksız çıkarım.

Kurulum parasını vs. de çıkartılar, 120₺ ile kurtulamazsın hocam. Yüklü miktarda cayma bedeli çıkabilir, sen taahhüt imzalıyorsun. Paket fiyatında modem, kurulum var diyorlar ve taahhüt verdiğin için indirim sağlıyorlar bunların hepsini alırlar senden, hazırlıklı ol.

1 Beğeni

Böyle durumlarla karşılaşmamak için sordum zaten. Ben taahhüt bozarken ilk 12 ay içerisindeyse kullandığın ay kadar ceza, son 12 ay içerisindeysen taahhüt bitimine kalan ay kadar ceza ödeniyor diye biliyordum. Kurulum yapılır yapılmaz TurkNet’e geçiş yaparım zaten yani 1 gün kullanmış olurum. 1 aylık cezayı TurkNet öderse sıkıntı yok.

Yarın abonelik işlemlerini iptal edip kurulum ücretini geri almayı umuyorum sonrasında TT geçiş işlemini başlatacağım. Türk Telekom’dan TurkNet’e geçerken de kurulum ücreti alınmıyor. Umarım hesapladığım gibi olur.

Bu işin içindeyim, Türk Telekom bizim rakibimiz (çalıştığım telekomünikasyon şirketinin rakibi). Biraz bu işi biliyorsam Telekom acımadan cayma bedelini en üst seviyede çıkartmaya özen gösteriyor. Ortalama 250₺ ve üzeri çıkabilir hazırlıklı ol.

1 Beğeni

Sitede indirimsiz ücreti 268₺ diyor dediğiniz gibi olur galiba. İyi ki söylediniz o zaman ben 164₺‘ye 100 gb kotalı alayım en azından kurulum ücreti yokmuş. TurkNet’e ödeyeceğim kurulum ücretine sayarım.

1 Beğeni