Online işlem merkezi çalışmıyor

destek kaydı açacağım görüntü iletmem gerekiyor iletemiyorum basıyorum hiç hareket yok siteye yavaş giriyor

Şu an kontrol ettiğimde herhangi bir sorun görmedim. Uygulama üzerinden mi yoksa web sayfası üzerinden mi işlem yapmaya çalışıyorsunuz?

web görüntüyü atabildim ama geç giriyor

Kardeş web sitesi çok yavaş 1 dk bekliyorum açılsın diye hadi açıldı misal fatura bölümüne tıklıyorum bir de onu bekliyorum açılmasını bazen öylece kalıyor, menülerde yavaş açılıyor bunu bildirirseniz sevinirim.

1 Beğeni

Merhabalar, online işlem merkezi için bildirilmiş herhangi bir sorun bulunmuyor. Erişimde sorun yaşıyorsanız farklı bir tarayıcı ve gizli sekme üzerinden denemenizi rica edeceğim.

1 Beğeni

Merhabalar, çerezleri temizledikten sonra farklı tarayıcı ve gizli sekme üzerinden de aynı sorunu yaşıyor musunuz? Detayları özel mesaj üzerinden paylaşırsanız sevinirim.

1 Beğeni

Yahu yaznayayım diyorum sadece izliyorum ama yazıktır milleti böyle yazılarla yermek. Koskoca şirket tutmuş wordpress teması kurmuş onu da ayarlayamamış siz hala çerez sil, şunu yap, sorun yok diye yazıyorsunuz…

Oturulan yerden test yapılmaz, bir zahmet sitedeki özellikle tema içindeki css sorunları başta olmak üzere bir sürü saçma sapan hata var. Kullananlara “sorun sizde” demeyi bir kenara bırakıp bilimsel olarak çözmeye çalışsınlar arkadaşlar bir zahmet.

Buyrun raporunuz… Neler yapılması gerektiğide yazıyor !

https://gtmetrix.com/reports/turk.net/S4twXyXS/

2 Beğeni

Geri bildiriminiz için teşekkürler. Konuyu ilgili birime iletiyorum.

2 Beğeni


her girğimde böyleoluyor sonra düzeliyor ama bağlantı yenile diyorum hata veriyor

1 Beğeni

Merhabalar, farklı tarayıcı ya da gizli sekme üzerinden bu sorunu yaşıyor musunuz? Ek olarak mobil uygulamada benzeri bir sorun mevcut mu?

mobil uygulamada Allaha emanet ev interneti ile giremiyorum mobil veri ile girebiliyorum diğer tarayıcılarda da öyle

1 Beğeni

teknik bilgilere batım 16 saniyede açıldı bu normal değil

1 Beğeni


bağlantı yenileye basıyorum hata veriyor

1 Beğeni

Özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.

1 Beğeni

Ben anlamıyorum siz niye müşterilerle iddaalaşıyorsunuz? İnsanlar sorun var diyorsa vardır herhalde kafamızdan uydurmuyoruz sonuçta. Mobil uygulama da aynı şekilde ilk açıyorum bembeyaz ekranda kalıyor bir kaç kere kapayıp açınca giriliyor, web sitesi zaten Allaha emamet canı isterse giriyor girince bir yere tıklıyorsun bekle Allah bekle açılacak diye bir zahmet bildiriverin ilgili ekibe yeni ara yüzden beri böyle bu durum.

1 Beğeni

Merhabalar,

Çoğu durumda müşteri özelinde kronik olmayan sorunlar yaşanabiliyor. Bu sorunlar ufak müdahaleler ile çözüme ulaşabiliyor. Öncesinde bu prosedürü uygulayıp çözülmez ise ilgili birime bilgi aktarıyorum. Ek olarak doğum gününüzü kutluyor, sağlıklı mutlu günler diliyorum :birthday:

Teşekkür ederim. Ben çok girmesem de arada fatura yatmış mı diye giriyorum, dediğim olayları yaşıyorum arayüz değişiminden beri, bu arkadaş yazınca bende yazıyım dedim. Demek ki genel bir sorun bu, bilinmeyen sorun çözülmez sonuçta bildirmek lazım ki düzelsin iyi çalışmalar iyi günler.

1 Beğeni