Numara değişimi

Hesabıma kayıtlı olan telefon numaramı iptal edip değiştirmiştim. Şu anda OİM’e giriş yapmak istediğimde eski numarama onay kodu gidiyor ve doğal olarak da giriş yapamıyorum. Telefon ile aradığımda herhangi bir müşteri temsilcisine bağlanamadığım için aklıma buraya konu açmak geldi. Yetkili arkadaşlardan birisi yardımcı olabilir mi ?

Merhaba,
Bu konuyla ilgili @EFG’e özel mesaj üzerinden abone numaranızı iletiniz size en kısa sürede yardımcı olacaktır.

2 Beğeni

Cevap için teşekkürler kendisine özelden mesaj attım. Binama gigafiber kutusu konmuş ve kutunun yanına kadar kablo çekmişler. Aktif edildiği zaman geçiş yapmak için OİM’e giriş yapmam gerekecek :blush:

2 Beğeni

@Mstgzl, sistem üzerinde arka planda tüm işlemlerinizi gerçekleştirdim. Numara güncellemelerinizi yaptım ve size OİM şifrenizi gönderdim. Keyifli kullanımlar dilerim.

@EFG arkadaşın sayesinde kısa sürede sorunu çözdük. Kendisine özelden teşekkür etmiştim ama buradan da yazmak istiyorum. Her türlü sorun ve sorularımda müsait olduğu zaman geçiştirmelik değil de çözüm odaklı cevaplar verdiği için tekrardan teşekkür ediyorum😊

1 Beğeni

Bu güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için çok sağ olun @Mstgzl :pray: Tüm kullanıcılarımıza buradan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya ve destek vermeye çalışıyorum. Bu gibi güzel geri dönüşler beni oldukça mutlu ediyor. İyi ki varsınız :smiling_face_with_three_hearts: