Nolur her internette gördüğün haberi konu açma artık yeter yani
Etkileşim yok ne yapayım az canlandıralım forumu az anlayış
Haber sitesi değil ki bura canlandırasın. Çok saçma yaptığın 5G nedir diye konu mu açılır bu forumda olup da 5G’nin ne olduğunu bilmeyen yoktur zaten yeter valla ya
Ne sitesi burası? Teknoloji içerikli bir forum olması daha iyi olmaz mı? Y
Ben de ampul nasıl takılır videosu atayım o zaman : P siz bilirsiniz bir şey demeyeceğim ama forumdaki çoğu kişinin ortak fikirde olduğunu düşünüyorum
gerginsin sen yemin ediyorum ha bugün kime gelsem gergin herkes bana çatıyor Allah’tan anlayışlı insanım iyi bir insansın o yüzden bir şey demiyorum
Olabilir neden olmasın? Herkes herşeyi bilmek durumunda değil sonuçta? Örneğin ampul takarken anahtarın kapalı olmasına dikkat etmek önemli. Dip kısmında ki metal kısma temas etmemek önemli, mümkünse yağlı eller ile ampul e dokunmamak önemli. Gücü az olan ampul un yüksek güçlü ampul ile değiştirme işleminde ampul un sıcak olabileceği noktasına dikkat etmek önemli
Adam forumda konu açınca niye herkes geriliyor anlamadım.
+1
aynı fikirdeyim…
menemen soğanlı mı olmalı soğansız mı?
Ben malum kişinin mesajlarını & konularını yoksay olarak işaretledim. Sürekli konularını görmekten sıkıldım vallahi. Boş boş konular açıp duruyor.
6G nedir diye başlık açmış bide
Bu güne kadar forumda 5100 yanıt okumuşsun gözünden kaçmış demek? Tekrar bir göz atmanızı öneririm