Nakıl yaptırmayın ıptal edın

1 aydır uzun süredir nakil işlemini bekliyorum, hâlâ yapmıyorlar. Ben remote çalışan bir yazılımcıyım ve 1 aydır internetimin olmaması demek, benim binlerce lira ek paket almam demek. Hadi bunu da geçtim, 1 aydır en çok kafamı meşgul eden şey bu. Her seferinde “yarın”, “2 gün sonra”, “3 iş günü içinde” gibi söylemlerle umut verip asla bir sonuca ulaştırmıyorlar. Rezillik resmen. Senelerdir zaten altyapı yok diye sizden rezalet bir internet alıyorum, şimdi altyapısı olan bir yere taşındım, hiç internet vermiyorsunuz. Nakil işlemiyle ilgili birinin şikayetini görmüştüm ve başıma gelmez demiştim. Nakil yaptıracak arkadaşlar, bu ekran görüntülerindeki senaryoyu göze almalılar.

Merhaba Umut Bey, sürecinizi kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz? @umutcakar

Ekledim

Öncelikle yaşadığınız bu deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sürecinizi kontrol edip konuyu ilgili ekibimize aktardık. En kısa sürede destek olacağız. Gelişmeleri TurkNet Online İşlemler Merkezi üzerinden takip edebilirsiniz.

1 aydır oradan takip ediyorum zaten teşekkür ederim. Gelişmemeleri buraya her gün yazacağım ki nakil yaptıracak arkadaşlar 5 haftasonunu internetsiz geçirmeyi göze alsınlar. Bugün de herhangi bir çözüme ulaşamadık. Yarın haftasonu.