Nakil ve Altyapı Değişikliklerinde Yaşanan Zorlu Süreç

Merhabalar. Öncelikle herkese iyi forumlar.

TurkNet’in abonelik nakli yada altyapı değişikliğinde yaşanan bazı sıkıntılı aşamaları sormak istiyorum.

  1. Evimde bakır DSL altyapı varken TurkNet aboneliği başlattım, daha sonra binamıza gerçek fiber altyapı ile fiber dönüşüm yapıldı. Ben neden aboneliği iptal edip tekrar abonelik başlatmak zorundayım?

  2. Şu an gerçek fiber internet altyapısına sahip bir evde oturuyorken bakır DSL altyapılı bir eve nakil işlemi yaptırmak istediğimde neden abonelik iptal edip yeni abonelik açmam isteniyor? (Tam tersi için de geçerli.)

  3. (En önemli soru:) Taahhüt olmadığı için abonelik kapatıp yeniden açma işleminin ne zararı var diyebilirsiniz. Ama bu işlemi yaparken mevcutta kullandığım aboneliğimi iptal ettiğim için arkadaşını getir kampanyası ile kazandığım onlarca aylık bedava internet hakkım gidiyor.
    Bunun bir çözümü yok mu?
    @EFG

3 Beğeni

Çok yerinde bir soru.
Bu kanayan yaramız.

1 Beğeni

Gerçekten önemli bir konu. Hatta evimize fiber dönüşüm olacaktı fakat 25 aylık bedava hakkım yanacağı için dönüşüm için gerekli olan imzayı vermedik. Ya direkt geçiş veya nakil işlemleri yapılsın yada bedava haklarımız yeni aboneliğimize aktarılsın. Gereğini ve gerekli bilgilendirmeyi @EFG nin yapacağını düşünüyorum.

2 Beğeni

@EFG bu konuda bir güncelleme olacak mı?

@EFG sizin konuyu çözmenizi bekliyoruz. Bu kadar önemli bir konuda sessiz kalmanıza anlam veremiyorum. TurkNet’e kazandırdığımız aboneler var ve bu abonelerin fibere geçişte (olaki gelirse gigafiberde) yeni aboneliğimize aktarılması gerektiğini düşünüyorum. Veyahut bakır altyapıdan fiber altyapıya geçişin mümkün olması gerektiği kanaatindeyim. Bu önemli problemi çözmenizi bekliyorum. İyi forumlar.

1 Beğeni

Mevcut müşteriler için geçiş çalışmaları devam etmektedir.

2 Beğeni