25 Temmuz’da Bayrampaşa’dan Zeytinburnu’na Nakil işlemi için başvurdum. Taşındığım binada fiber altyapısı olduğunu ve 7 iş Gün içerisinde tamamlanacağını, İstanbul içerisinde daha kısa sürede tamamlanabileceğini belirttiler. Ancak aradan 13 gün veya 9 iş günü geçti randevu için tek bir arama bile yapmadılar. Evden çalışıyorum aciliyetimi belirttim 5-6 destek kaydı açtım her seferinde kopyala yapıştır aynı cevaplar geldi. Yani olmuyorsa zorlamanın da manası yok, Bu hafta da internetim gelmezse iptal talebinde bulunacagim.
Selamlar @pantherapr, hizmetinize ulaşıp süreci incelediğimde yeni adresinizde TurkNet GigaFiber bulunduğunu görüntülüyorum. Bu muhteşem bir haber Pek yakında dünya standartlarında internete kavuşacağınız anlamına geliyor Ortalama 1000/1000 mbps(*1) ve 1 ms(*2), platformlar ile özel anlaşmalar sayesinde düşük gecikme ve hızlı yükleme imkanı gibi avantajlara sahip olacaksınız. Dönüşüm süreçlerinde hem sahada hem de arka planda büyük yoğunluk yaşanıyor. Ekipler belirli bir iş sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak mümkün olan en kısa sürede dönüşümleri tamamlıyor. Sürecinizin öncelikli olarak ele alınması ve kurulum randevusu oluşturulması adına ekiplere bilgi iletildi. Sabrınız için teşekkür eder, şimdiden keyifli uçuşlar dilerim
*1: Hızlar ortalamadır. Bölgedeki yoğunluğa ve çeşitli etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Kablosuz hızlarda çevresel ve benzeri faktörler nedeniyle ortalama 150-500 mbps hız alınabilir. Cat6-7 kablolu bağlantıda ise 650 mbps’e kadar hız olağan kabul edilir.
*2: Ping ortalamadır. Bölgedeki yoğunluğa ve çeşitli etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.