Nakil işlemi altyapı sorunu

Merhaba, halihazırda TurkNet kullanıcısıyım. 1 ay içerisinde yeni bir yere taşınacağım. Dükkanıma 5 adım uzaklıkta olan bir eve taşınacağım. Dükkanımda altyapı var iken yeni evim için altyapı sorguladım ve altyapı gözükmüyor. Evim ve dükkanım aynı cadde üzerinde ve dükkana telefon direğinden kablo çekip interneti kullanıyorum. Evim için altyapı gözükmüyor acaba TurkNet ekipleri direkten evime kablo çekimini sağlarsa interneti kullanabilir miyim?

Selamlar, dediğiniz işlemi TurkNet yapamaz. Altyapı sağlayıcısına başvurarak talebinizi iletmeniz gerekiyor. Şu an tüm sistemlerde sizin taşınacağınız evin altyapısı yok olarak gözükür.

şöyle bir şey izah etmek istiyorum o zaman. yeni taşınacağım evimin kapı komşusu internet sahibi iken benim altyapım nasıl gözükmüyor? telefon direğinden kablo çekme imkanımız olmuyor mu? elektrikçi vasıtası ile çekemez miyim?

Bu konuyu TurkNet’ten önce bölgenizde bulunan bölge müdürlüğüne giderek belirtmeniz gerekiyor.

TurkNet’in bölge müdürlüğü mü?

TurkNet bölge müdürlüğü diye bir şey yok. @EFG hocam Türk Telekom ilçe müdürlüğüne giderek bilgi almanızı söylemiş.

1 Beğeni

Bu kısmı Telekom ekipleri yapıyor. TurkNet ekipleri o çekilen kablodan sonra işlem yapıyorlar. Taşınacağıniz adreste internet kullanıcısı varsa onların devre numaralarını alıp bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne gidip adresinizin altyapı bilgisinin sisteme girilmesini talep edebilirsiniz

1 Beğeni

Port sorunu yaşıyorsun muhtemelen port olmadığı için altyapı sorgulamasında gözükmüyor

1 Beğeni

dün sabah türk telekoma bizzat gidip durumu anlattım sağolsunlar hızlıca ilgilendiler ve bugün itibari ile altyapıya sahibim cevap veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim :slight_smile:

2 Beğeni

Sorunun kısmen de olsa çözümüne sevindim :pray:

teşekkür ederim :slight_smile: taşınmadan bir hafta öncede nakil işlemlerini başlatıp yeni evimde rahat rahat cs go oynayıp sinir krizi geçirebilirim :smiley:

1 Beğeni

Daha fazla sinir krizi geçirmek isterseniz world Of tanks oyununa da başlayabilirsiniz :sunglasses: