N1-34-equınıx-ıs2-ot-pop

Bu gece bu pop noktasında çalışma var ayrıca LoL ve valorant ta bu pop noktasına bağlı acaba ping iyileştirmesi mi yapılacak @alperenatici

Selamlar @quadroxxq, POP noktalarında yapılan çalışmalar birçok alanda iyileştirmeleri içerebilir. Fakat ping değerlerinin oluşmasında birçok etken mevcut. Çalışma tamamlandığında değerlerinizi kontrol edebilirsiniz :handshake:

@alperenatici çalışmanın ayrıntısında ne yazıyor siz görebiliyor musunuz?

Geçtiğimiz hafta bu noktada bir arıza yaşandığını ve müdahale sonrasında çözüme ulaştırıldığını görüyorum. Olası arızaların önüne geçmek için cihaz değişimi & upgrade yapılabiliyor. Ek bir detay bulunmuyor.

Umarız faydası olur bazen ciddi fark ediyor. 2019 da ilk pubg oynamaya başladığımızda pingimiz 50-60 lı rakamlardaydı. Şimdi anormal bir durum olmadıkça 32-41 arasında seyrediyor. O da zaten Sunucuların bulunduğu Hamburg’tan buraya olan mesafeden kaynaklı büyük oranda.
TurkNet’i seviyoruz sadece kablo çekip port açmıyor. Aynı zamanda CDN ve Peering gibi teknolojileri ile de sadece kendi kullanıcılarına değil bütün ülke kullanıcılarına iyileştirmeler sağlıyorlar. :hugs::hugs::sunglasses: