Dünden beri internetim yok ve bir allahın kulu açıklama yapmıyor. Canlı destek diye bir şey yok. Arıza kaydı oluşturdum abuk subuk otomatik mesajlar atıyorlar sadece ilgileniyoruz diye. Kardeşim ilgilenmeyin çözün, bana ulaşın bi aksiyon alın bir şey yapın yeter
Açtığınız kayıt üzerinden veya sistemde kayıtlı gsm numaranız üzerinden iş yoğunluğuna göre sizinle iletişime geçip bilgi vereceklerdir. Detayları kaydınız üzerinden takip edebilirsiniz.
Bugüne kadar benimle hiçbir şekilde iletişime geçmediler. Ne hikmetse hiçbir zaman ulaşamıyorlar bana. Daha önce de bu şekilde şikayetim vardı. 1 yıldır ulaşamıyorlar bana. Bari canlı destekten yazsınlar, o da yok
Forumda kayıtlı müşteri numaranız üzerinden şikayetiniz ile ilgili olarak müsait olduklarında @alperenatici bey size cevap verebilir.
Selamlar @hmzlmz, internetinizin olmamasının sebebi bölgenizde genel arıza durumundan kaynaklanıyor. Genel arızanın yerel sağlayıcının belirttiği tarihte tamamlanmadığı ve devam ettiğini görüyorum. Sürece öncelik verilmesi adına ekiplere bilgi ilettim.
Binadaki kablolara birisi zarar vermiş. Kabloların düzeltilmesi gerekiyor, kim yardımcı olabilir nereyi aramalıyım katil olacam
Sizin kimseyi aramanıza gerek yok. Ekipler gereken aksiyonu alacaktır.
Internetim geldi
Sorunun çözümüne sevindim. İyi günlerde kullanın hizmetinizi.
Bu konu 18 saat sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.