Modem VMG3625-T50B Firmware V5.50(ABPM.5)F1 İnternet hızlı fakat sosyal medya uygulamaları yavaş

Eskiden böyle bir sıkıntı yoktu. Fakat internetim hızım da yine sıkıntı olmadığı halde instagram vb. uygulamalarda yavaşlama var. Youtube da ise bir sıkıntı yok. Ben bu yeni yazılımların sorunu olduğunu düşünüyorum. Eski firmware sürümlerinde sıkıntı yoktu. Sonradan böyle sorunlar oldu nedense

Merhaba modeminizden ipv6 özelliğini kapatıp sadece ipv4 ayarına alıp denermisiniz.

Merhaba, instagram mobil uygulamasında galiba yazılımsal bir sıkıntı var çünkü bu sorun bende de var hatta mobil veride de sorun var var.

1 Beğeni

Bende bir sorun yok ilginç🤔

Sizin ipv6 etkin mi peki? Zaten etkin olsada bu sürümde kullanılmıyor?

Modeminizi bir önceki firmware yazılımına geri getirirseniz belki sizde sorun düzelebilir, benim İnstagram sürümüm beta galiba beta’da sıkıntı var fakat sizin sürümünüzü bilmiyorum.

Bende aktif değil doğru ipv6 son sürümde çalışmıyor sizin sorunda bundan kaynaklanıyor.

1 Beğeni

V5.50(ABPM.3)b2_F0 bir önceki sürüm buydu TurkNet’in bana gönderdiği onda ise modem arayüz bilgileri değişti diye garantiye göndermek zorunda kaldım. Garanti de en son sürümünü guncelleyip yollamış…

Sizce tekrardan V5.50(ABPM.3)b2_F0 firmware geçiş yapmalı mıyım? IPV6 nın bu versiyonunda çalıştığı söyleniyor. Geçersem de modem arayüz bilgileri değişeceğinden önlemimi nasıl almalıyım?

ayarları yedekleyip sonra geri yükleyebilirsin, yada temiz kurulum istiyorsan o firmwareye geçip sıfırlarsan kullanıcı adı şifre, sonra wifi adı ve şifreleri ve son olarak da ipv6 ayarlarını yapman gerekir.

Supervisor şifresini öğrenin forum da nasıl bulanacağının konusu var.

Önceden firmware geçip sıfırladığımda arayüz bilgilerim değişti ve garantiye yolladım. Ama sıfırlamadan önce modem arkasında ki bilgilerle giriş yapabiliyordum.

supervisor şifresini öğrenin, öyle bir durum olursa o şifreyle girip yeni şifre oluşturabilirsin

Öyle bir durum oldu ve tekrardan garantiye yolladım. Modemi değiştirmeleriniz söyledim fakat yine yazılım atıp göndermişler. Eski yazılımda daha iyiydi ona geçince de dediğim gibi arayüz değişiyor.

supervisor şifresini temin etmen gerek.