Merhabalar. TurkNet ile bayramdan önce anlaştık fakat çekmediği ve sürekli kopma yaşadığımız gerekçesiyle dün itibariyle fesih ettik. Modem iadesi için ulaşmaya çalışıyorum ama hiçbir şekilde müşteri temsilcileriyle iletişime geçemiyorum. Online işlemlere giriş sağlayamıyorum -uygulamadan veya internet sayfasından- giriş yaptıktan sonra kod geliyor ve sonrasında geriye atıyor. Kurulum ücretini nereye ödeyeceğimi bilmiyorum, modem iadesi için bana kim yardımcı olacak bilmiyorum. Son çare olarak buraya yazdım
Merhaba, sizi aramızda göremeyeceğimiz için üzgünüz. Destek kaydınızı oluşturup konu hakkında ekibimize bilgi verdik. Ekip arkadaşlarımız kısa süre içerisinde sizi arayacaktır.
Merhaba, aradılar fakat telefona yetişemedim. Tekrar arayacaklar mı? Çünkü ben hiçbir şekilde ulaşamıyorum.
Online İşlem Merkezi üzerinden tüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Tekrar iletişime geçilmesi adına bilgi ilettik. Dönüş yapılacaktır.
Merhaba, üstte online işlemlere erişim sağlayamadığımı belirtmiştim. Tekrar dönüş olmadı ve hala aradığımda ulaşabileceğim tek sekme arıza kaydı ve ben de arıza kaydı bırakarak beni aramalarını sağlamaya çalışıyorum fakat otomatik olarak devam eden bir arıza kaydınız var denilip sonlanıyor konuşma. Sürekli telefon başında aranmayı bekliyorum, modem iadesi için hala kimse yardımcı olmadı. Gün geçtiği takdirde kabul edilmezse davacı olacağımı ve tazminat davası da açacağımı buradan beyan ediyorum, bilginize.
Merhabalar, arama talebinizi tekrar ilettik. Gün içerisinde hızlı bir şekilde sizinle iletişime geçilecektir.
Eğer verebiliyorsanız buradan modem iadesi için kod iletirseniz sevinirim
Teşekkür ediyorum, 1 dakika önce arandım fakat telefonu açınca telefon kapandı dolayısıyla görüşme sağlayamadım. Tekrar talep iletirseniz çok sevinirim
İletişime geçilmiştir.