Modem tüm ışıklar yanıyor fakat hiçbir siteye giremiyorum

Modemimdeki tüm ışıklar yanıyor ancak hiçbir siteye giremiyorum. Yalnızca Online İşlemler - TurkNet sayfasını ve 192.168.1.1 üzerinden modem arayüzünü açabiliyorum. Bu 2 yer dışında hiçbir site yüklenmiyor.

Faturanızı Ödemediyseniz erişiminiz kesilmiş olabilir veya internete erişmeye çalıştığınız cihazdan olabilir farklı cihazlardan internete erişmeyi deneyebilirsiniz

Fatura borcum yok. 4 farklı cihazdan deniyorum (hem kablolu hem kablosuz) hepsinde aynı sorun. Sadece Online İşlemler - TurkNet sayfasını açabiliyorum. onun dışında hiçbir site yüklenmiyor.

hayır açık değildi. dün gece yatarken modemi kapattım. (kapatmadan önce her şey normaldi.) sabah kalktığımda modemi açtım, internet ışığı yanmıyordu. TurkNet desteğe yazdım, 6-7 saat içinde internet ışığım geldi ancak hiçbir site yüklenmiyor dediğim gibi.

aktif bir arıza kaydım var ancak yazdığım şeyleri umursayan yok. saçma sapan bot mesajlar veriyorlar 16 saattir.

modemi sıfırlayıp ppp değerlerini TurkNet 'e ilk abone olduğum verilerle doldurunca sorunum çözüldü. umarım benzer sorunla karşılaşan birisine ışık tutar bu çözüm.

(türk telekom ekibinin hiçbir faydası dokunmamıştır. tembellikleri ve vasıfsızlıkları insanı üzüyor. TurkNet ekibinin de bot cevapları sinir bozucu. keşke başka alternatifim olsa da bunlarla muhattap olmak zorunda kalmasam. veya umarım bir gün TurkNet kendi saha ekiplerini kurar… :slight_smile: )

TurkNet destek ekibi ve biz bu saatte bile size yardımcı olmaya çalışırken bu yorum bizi üzdü :confused: sorunun çözümüne sevindim iyi günlerde kullanın

2 Beğeni