Modem Siparişi İptali

TurkNet aboneliği başlatırken modem siparişi oluşturdum fakat sonradan kargoya hala verilmediği için siparişimi iptal edip modemimi kendim dışardan temin etmek istiyorum

Modem siparişini iptal edebileceğim herhangi bir yol yok mu kimseye ulaşamıyorum türknetten

Merhaba, buradan “(BTK) Tarife/Kampanyalar” kayıt oluşturun ve temsilyice durumu izah edin. İşlemler esnasında ürün gelirse almayın alırsanız 14 gün için de iade edin.

İptal edebildim para hesaba kaç gün içinde geri gelir bi bilginiz var mı

Net bir Bilgim yok maalesef. Bu süre, sizin bankanıza ve hangi yöntemle iade edildiğine de bağlı. Tahminim; 3/7 gün sürelerin de olacaktır. Buradan"Borç ve Alacak Sorgulama - TurkNet" bakar mısınız?

1 Beğeni

Hesabınızı kontrol ettiniz mi, para iade edilmiş mi? Her hangi bir değişiklik yoksa
kayıt oluşturun, bildirin.

Hayır para iade edilmedi nereden kayıt oluşturmam gerekiyor

Yorumum da belirttim: "BTK Tarife Kampanyalar"dan oluşturun durumu söyleyin Temsilciye.

Bu linke tıkladığımda aradığınız sayfaya ulaşılamadı diyor ve aktivasyon süreci sayfasına yönlendiriyor beni

Hizmetiniz daha başlamadıysa yani aktivasyon sürecindeyseniz evet, ulaşılamaz. Abone numaranızı paylaşır mısınız? (Özelden)
Fatura çıkmadığı için “Fatura/Borç sorgulama” borç bilgisi gözükmüyor. Aktivasyon bittiği zaman ilk faturaca 3/7gün içerisin de çıkar ve o zaman gözükür borç/alacak bilgisi.


3/7 gün içerisin de tekrar kontrol edin ve aktivasyon kaydınızdan takip edin.

Hala siparişini iptal ettiğim modemin parası iade edilmedi. İnternetim bağlandı borç alacak sorgulama kısmına girdiğim zaman hala herhangi bir şey görünmüyor. İlgilenirseniz sevinirim

1 Beğeni

@EFG özeline abone no ve ne zaman aldın. ne zaman geri gittiğine dair bilgi ver. O halleder baya zaman geçti. @Recepozsy

Merhabalar, bana bu konu hakkında özel mesaj üzerinden ulaşın. Müşteri numaranızı ve bu durumunuzu bizzat yazın. Ben size yardımcı olacağım.

Teşekkürler özelden mesajımı ilettim

Modem iadeniz TurkNet tarafından size yapılmıştır. Sistem üzerinde bu bilgiye ulaşıyorum. İsterseniz IBAN’ı verdiğiniz bankanın ile iletişime geçebilirsiniz.

1 Beğeni

İban vermedim ben kimseye

Modemi satın aldığınız banka kartı veya hesabınıza ait IBAN numaranızdan bahsetmiştim. Ödeme yaptığınız bankanız ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.