Merhabalar, farklı bir sağlayıcıdan TurkNet’e geçiş sağlıyoruz, işlemlerin çoğu tamamlandı kullanıcı adı-şifre bilgilerimiz iletildi ancak modem kurulumunu bir türlü gerçekleştiremiyorum. Tüm adımları uyguladım, hızlı kurulum sihirbazını kullanarak kurulumu defalarca tekrar tekrar gerek kablosuz gerek kablolu bağlantı ile farklı bilgisayarlar dahi kullanarak tamamladım ancak internet bir türlü gelmiyor. Destek talebinde bulundum ancak takip edilmesi gereken adımların anlatıldığı linki iletiyor arkadaşlar yalnızca. TP Link TD-W8951ND model eski bir modem kullanıyorum ADSL bağlantılı, aldığım hizmet VDSL olduğu için modem desteklemiyor olabilir mi? Ya da aldığım hizmet VDSL midir açıkçası bu konuda da bir bilgim yok, öneriniz var mıdır?
Altyapının vdsl olup olmadığını altyapı sorgulamasından öğrenebilirsin.Düz Adsl modemde vdsl sinyali çalışmaz,desteklemez.Vdsl modem almanız lazım altyapınız vdsl ise.
Servis sağlayıcılardan değil internetten kendiniz almanızı tavsiye ederim.Verdikleri ve sattıkları modemler dandik oluyor genelde.
Selamlar, çok teşekkür ederim, dün gidip VDSL destekleyen bir modem aldım ve problem direkt çözüldü
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.