Modem iptalden sonra ne olacak

TurkNet aboneliğinden yararlanmak için başvurdum turktelekom ekipleri port var mı diye bugün geldiler pet olmadığını söylediler ve iptal edileceğini söylediler ve gittiler bölgedeki yetkili türk Telekom merkezine gittim port olmadığını binamdam İnternet aboneliği olan biri ayrılırsa internete başvurabileceğimiz söylendi, paket satan bir türktelekom bayisine gittiğimde boş port olduğu türk Telekom bu portu sadece kendi abonelikleri için tutuyor ne yapmalıyım o portu TurkNet için kullanabilir miyim? VDSL bağlantısı için başvurmuştum 830 TL de modem için odemistim. Şimdi bu modem abonelik iptal olursa ne olacak şu an UPS kargo tarafından yola çıkmış gözüküyor. Ve bu iptal durumu TurkNet online işlemlerinde gözükmüyor ve hiçbir şekilde TurkNet online işlemler dahil TurkNet ile iletişime geçiyorum yardımcı olmanızı isterim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba AlperenAcikmese, port konusunda özelden yardımcı olmak isterim: “Mesaj” ile ulaşabilirsin.

1 Beğeni

Merhabalar, port konusuyla alakalı diğer konu başlığı üzerinden yanıt verdim. Satın aldığınız modemi 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz :raised_hand:t2:

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim peki aboneliğim iptal olursa parasını ödediğim modem yine de ben de kalabilir mi?

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim @TworA bey attığınız linke tıkladığımds Facebook’a yöneldiritor ve uyarı veriyor. Ne yapmalıyım.

Elbette, kalabilir :handshake:

Bugün tekrardan bölgendeki yetkili türk Telekom resmi bayisine gitsem ve turktelekom’un baglayabildigi o porta turknetin bağlanabilmesi için şikâyette bulunsam sizce nasıl bir geri dönüş alırım.

1 Beğeni

İşin içinden hiç çıkılmaz hale gelirse. En son çare olarak türk telekomdan bağlantı sağlattırıp aktif hale geçtiğinde taşıma başvurusu yapsa çok mu çayma bedeli çıkar. Fazla kullanmadan sadece kullandığı kısım kadarı çıkmaz mı… tabi kurulummbedeli filanda var ama TurkNet 'e geçtiğinde taşıma olduğundan bu sefer burada kurulum bedeli çıkmaz… insanlara takla attırmak için zorluyorlar.

Bayiye değil yerel sağlayıcı bölge müdürlüğüne gidip görüşme sağlamanız daha sağlıklı olacaktır :raising_hand_man:

İsmini tam söyleyemedim zaten dediğiniz yere gittim orası zaten bana port olmadığını söyledi.Bayi bana port olduğunu söyledi port var ama nedense türktelekom ekipleri etiketleme ye geldiklerinde port olmadıklarını söyleyip tutanak tutup gitti