Modem INTERNET kırmızı ışık

Arkadaşlar bugün Türk Telekom ekibi geldi ve sıfırdan kurulum gerçekleştirdi bana 1 saat sonra şifre ile modem arayüzünden bağlantı sağlayacağımı söylediler 3 4 saat oldu nerdeyse internete giremiyorum.
Aşağıda resimdeki yazı yazıyor modem arayüzünde

Bilen bir arkadaş yok mu ?

Merhaba, internet sağlayıcınız TT mu yoksa?

TurkNet(20 karakter)

Aktivasyon için gerekli işlemler tamamlanana kadar internet aktif olmuyor. TurkNet Online İşlemler Merkezi’nden aktivasyon sürecini kontrol et @S4i3412

TurkNet de durum budur @Mucahit97

Modem arayüzünüze girip TurkNet’in size verdiği kullanıcı adı ve şifresini girerek kurulumu tamamlamanızı rica edeceğim büyük ihtimalle TT ekibi kurulumu yapmadı.

Evet yapmadılar, ben zaten yaptım kurulumu ama değişen birşey yok yanlış bişey de yaptığımı zannetmiyorum(Sadece Kullanıcı adını ve şifreyi yazıp uygula dedim)

Modeminizi iğne ile resetleyip şu videodaki adımları takip eder misiniz?

Gpon dan gelen kablo wan portuna mı takılacak yoksa lan portlarından birine mi

Aktivasyon işleminiz tamamlanmış. @Darkcrak’ın göndermiş olduğu videodaki adımları takip ederek modem kurulumunuzu gerçekleştirin.

Telefon kablosunu Wan portuna takacaksınız Ethernet kablosunu Lan portuna takacaksınız zaten telefon kablosunu Lan portuna takamazsınız ve ayrıca Ethernet kablosunuda Wan portuna takamazsınız.

Tamamdır şimdi resetliyip geliyorum

Durumu bizimle paylaşırsan sevinirim ve ek olarak şimdiden aramıza hoş geldiniz :slight_smile:

Modemi resetledim fakat arayüze girince zaten direk Kullanıcı adı ve şifre yazılı çıktı reset atamadım mı acaba @Mucahit97 @Darkcrak

O sayfayı atıyım istiyorsanız direk

Videodaki adımları uygulamanızı rica edeceğim.

Yaptım aynılarını değişen bir şey yok fakat

Zaten ilk kurduğumda da aynı böyle bir video ile kurmuştum

Aktivasyon işleminizin tamamlandığı ve modem ayarlarınızın doğru yapıldığı halde internet erişiminiz yoksa destek hattıyla iletişime geçmenizde fayda var. Online İşlemler Merkezi’nden destek kaydı açarak durumu bildirin gereken desteği sağlayacaklardır. Ayrıca forumdan yetkililer konunuzu gördüğü vakitte de sizinle ilgileneceklerdir. @S4i3412

2 Beğeni