Modem hizmeti iadesi

TurkNet benden yaklaşık 1.5 ay önce almadığım Türktelekom modem hizmetini benim talebim üzerine kapattığını ve modemin iadesini beklediğini söyledi. Ben şu anda türktelekom altyapısında türknetten fiber internet kullanmaktayım. 1,5 aydır destek kayıtlarına her gün aynı cevaplar ve benzerleri yazılıyor çözüm bulunamadı. Türknetten herhangi bi şekilde modem satın almadım, türktelekom ekipleri bir kez modem arızasından kaynaklı modem değişikliği yaptı ve eskisini geri aldılar.

Selamlar @Kita, konuyu ilgili birime aktardım. Dönüş yapılacak.

@alperenatici Geçen sene evimde Türk Telekom Fiber internet kullanıp kapattırmıştım, Router’ı iade ettim ama GPON cihazını iade etmedim. Zaten Türk Telekom ekipleri de GPON cihazının eve ait olduğunu, sökmemem gerektiğini söylemişlerdi.
Bu sene aynı yere TurkNet internet aldım, ekipler sadece Router ile gelip onu kurdular, GPON zaten geçen seneden beri evdeydi, TurkNet interneti kapattırdığım zaman yine aynı şekilde sadece Router’ı mı iade edeceğim yoksa GPON’u da göndermem gerekiyor mu ? Türk Telekom ekipleri ısrarla bunu sökme evin demirbaşı bu dediler çünkü.

1.5 aydır zaten beni yetkili birime aktardıklarını ve bilgi beklediklerini söylüyolar. Bu 2000 tlyi zorla ödeyene kadar herhalde bilgi verilmeyecek bana

Hala çözülmedi destek kayıtlarına otomatik mesajlar verilip duruluyor

Selamlar @justVDSL, hayır. GPON cihazınızı sökmenize gerek yok.

1 Beğeni

Selamlar @Kita, şu anda bir fatura görüntüleyemedim. Sorun devam ediyor mu?

Evet uygulamada hala 2000tllik bir fatura görünüyor, fatura detaylarına girdiğimde modem seri numarası var ve o numara benim fiber hizmeti aldığım modemle uyuşmamakta

Ekiplere tekrar bilgi aktarıyorum.

1.5 aydır olduğu gibi hala benzer mesajlar geliyor. Kimse bana ulaşmadı ya da ekstra bilgi verilmedi

İlgilisine konuyu ilettim. Dönüş bekliyorum. Endişelenmeniz gereken bir durum yok :pray: