Mng kargo

9 eylül 2022 cuma günü mng kargo ile 721400115515 kargo takip numarası ile abonelik evraklarımı gönderdim ancak pazartesi günü yani 12 eylülden bu yana kargo aktarma merkezinde görünüyor mng kargo müşteri hizmetlerini aradığımda onlarda trakya aktarmada olarak görüntülediklerini söylediler ve bununla ilgili olarak kayıt oluşturdular ve incelemeye aldılar ama şöyle bi durum var benim telekomun taahüütü 9 eylülde bittiği için daha fazla ücret ödememek için modemi kapattım ve evde internetsiz bekliyorum çözüm önerinizi bekliyorum

Selamlar @gokhancakar, foruma hoş geldiniz :raised_hand: Kargo firmasıyla yaşadığınız duruma üzüldüm. Evraklarınız ulaştığında özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı iletirseniz sürecinize katkıda bulunmak isterim :handshake:

Bildiğim kadarıyla modemi kapatmanız faturalandırmayı durdurmayacaktır. Taşıma işlemine kadar gün sayısı ile orantılı olarak fatura gönderirler diye biliyorum.

1 Beğeni

Şimdi modemi açıp kullansak normal tarifeden daha fazla fatura gelmezmi

Türk telekoma devam edeceğim mecbur

@Mcevik arkadaşın da dediği gibi faturalanma modemin takılı olup olmadığına göre yapılmıyor.

Modemi taksanızda takmasanızda taahhütsüz fiyat üzerinden faturalandırılırsınız. Türk Telekom kullanıp kullanmadığınıza bakmaz. Ben hala hat üzerinden internet sağlıyorum der.

Şayet mümkünse TurkNet uygulaması belgelerim kısmından sözleşmeyi indirip imzalayarak tekrar yükleme şansınız olsa süreç hızlanır. Tabi kabul edilir mi bilemiyorum. @alperenatici bu konuda bilgilendirecektir.

6 aya bölünmüş 1 aylık fatura indirimi için güncel davet kodu: BJV45XT59GYX