Anlaşılan esenler,gaziosmanpaşa civqrı sîkîntı var.
evet var ve bunun olacağını öngöremiyorlar mı
Ekonomiden daha kotu hiz
Birkaç yanıt önce detaylı durumu açıklamıştım. Şuanda ping veya hız ile alakalı bir sorun bulunmuyor fakat umarım akşam özellikle iş çıkışı saatleri yine aynı yoğunluk yaşanıp 8 mbps hızlarına düşmez. Alt katta Türk Telekom VDSL kullanan komşum var, 24mbps bağlantısı ile Wi-Fi kullanarak bağlanmama rağmen çok daha stabildi. Biz TurkNet “Gigafiber” kullanarak 8mbps hızlarını görmüştük ve pinglerimiz 200-300 civarıydı. Belirtmemde fayda var esenler, kemer mahallesindeyim. Neyse, şimdilik bir sorun yok gibi dediğim gibi akşam iş çıkışı saatlerinde yine bakarım duruma.
Bugün saha ekibi geldi ancak sorunun düzeldiğini onlara da söyledim onlarda bugün bu civarda gittiğimiz herkes aynı şeyi söylüyor yılın ilk günü sorun olmuş ama bu sabah düzelmiş yine de müsadenizle biz bir sinyal testi yapalım dediler yaptılar kaydını alıp gittiler. Şuanlık bir problem yok ping normal hızlar normal farklı bir gelişme olursa aktaracağım.
Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi
Akşam saatlerinde tekrar bakın arkadaşlar
Prime time dediğimiz zaman diliminde yoğun saatlerde yaşanıyor zaten sorun, dün akşam attığım sslere bak bir de şimdiki hızıma bak
Selam, bölgedeki süreci takip ediyorum. Ekipleri düzenli olarak bilgilendiriyorum
Hocam istanbul Bahçelievler hürriyet mahallesinde de sorun var gigafiber dowland hızı 650mbps kadar düşmeye başladı hız stabil değil bölgede kapasite yetersizliği sorunu başladı bu sorunun çözümlenmesinde sağlarsanız sevinirim hocam
Prime zamanda yaşandığının bende farkındayım ama dün öğle saatlerinde dahi problem vardı akşama doğru daha da arttı bugün hiçbir problem yaşamadım o yüzden şuanlık bir problem yok dedim bende
Screenshot by Lightshot bir problem kalmadı gibi gece 12-1’i de bu şekilde atlatırsak sorun çözüldü diyebiliriz sanırım. Wi-Fi’den bağlandığım speedtest sonucumda da bir problem yok. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Selamlar, bölgedeki gpon-pop noktasında kapasite güncelleştirme işlemi uygulandı. Fakat bu bölgede birden çok pop noktası var. Sorun yaşamaya devam eden kullanıcılarımız güncel testleriyle birlikte destek kayıt numaralarını iletirse sevinirim
Gündüz vakitleri 12:20 suları itibariyle hızımı buraya bırakayım, birde akşam 21’den sonra tekrar kontrol edeceğim.
istanbul bahçelievler hürriyetmahallesinde kapasite yetersizliği sorunu var hız gün geçtikçe düşüyor bu sorunun çözümlenmesini acil talep ediyorum
Selamlar, bu değerler güncel mi? Kablolu olarak 15 dakika ara ile 3 defa gerçekleştirip paylaşmanızı rica ediyorum.
Evet guncel kablolu test modem asus86u ve olt ve modeme bagli kablo cat7
Hiz sorunu var bölgede saat18:14 gigafiber dowland hızı düşük yine
Esenler / Namık Kemal mahallesi için de aynı şekilde hızda düşüş var.
Destek Kayıdı:59771182
Ninehatun mahallesindeyim durumlar bu şekil daha prime time olmadan bile ninehatunda problem var kayıttada belirttimn zaten kapasite arttırımına gidilmesini belirli mahallelerde gidilmiş ama sanırım ninehatun için arttırım yapılmamış daha bir an önce yapılsada hızlar düzelse.