🚀 Mahallene Dünya Standartlarında İnternet mi İstiyorsun?🚀

GigaFiber İstiyorum kampanyası, 1.000 Mbps’ye varan hızda GigaFiber altyapısını Türkiye genelinde yaygınlaştırmayı hedeflediğimiz bir proje. Kampanyamızın amacı, kullanıcıların yaşadıkları bölgede GigaFiber hizmetini talep etmeleri ve mahalle bazlı bir yarışma aracılığıyla en çok talep toplanan bölgelere GigaFiber hizmeti götürülmesini sağlamak.

Kampanya Nasıl İşliyor? :memo:

:one: GigaFiber Talebi Bırak :computer_mouse:
İlk adım olarak, GigaFiber İstiyorum sayfasına gidip formu doldurarak mahalle için talep oluşturuyorsun. Her talep, mahallene 15 puan kazandırıyor. Kampanyada en fazla talep toplayan mahallelere öncelik verilecektir. Bu talebin, TurkNet’in GigaFiber altyapısını kurma kararını etkileyen en önemli faktörlerden biri.
:two: TikTok Üzerinden Katılım :white_check_mark:
Kampanyanın en eğlenceli kısmı, TikTok’ta influencer’larla düet yapmak.
Oğuzhan Alpdoğan, Pqueen, Gökhan Ünver gibi isimlerle #GigaFiberİstiyorum etiketiyle bir düet yaparak mahallene 50 puan kazandırabilirsin. Böylece hem sosyal medyada eğlenceli içerikler üretebilir hem de mahalle yarışına katkıda bulunabilirsin.

:three: Sosyal Medya Paylaşımları :white_check_mark:
Instagram, Twitter (X) veya diğer platformlarda #GigaFiberİstiyorum etiketiyle paylaşımlar yaparak mahallene 35 puan kazandırabilirsin. @turknet hesabını etiketlemeyi unutmaman gerekiyor. Bu paylaşımlar, mahalle yarışında avantaj sağlaman için önemli bir adım.

Neden Katılmalısın? GigaFiber Nedir? :rocket:

TurkNet’in GigaFiber hizmeti, 1.000 Mbps’ye varan hızlarla hem indirme hem de yükleme imkanı sunan, dünya standartlarında bir internet bağlantısıdır. Kesintisiz bağlantı ve yüksek performans isteyenler için bu hızın avantajları saymakla bitmez. Daha önce yüzbinlerce haneye GigaFiber ulaştırıldı, şimdi sıra senin mahallende!

Kazanan Mahalle Ne Elde Edecek?

Kampanya sonunda en çok puanı toplayan mahalleye TurkNet, GigaFiber altyapısını kurarak bölgedeki kullanıcıları ultra hızlı internetle buluşturacak. Ayrıca, kampanya süresince başvuru yapan kullanıcılar, abonelik işlemleri sırasında ilk 3 ay boyunca %50 indirim fırsatından yararlanabilecekler.

Zirveye Nasıl Ulaşırız? :top:
Mahallenizi zirveye taşımanın yolu çok basit:

• Form doldurarak başvuru yap,
  • TikTok’ta düet videoları çekip paylaş,
  • Sosyal medyada @turknet’i etiketleyip #GigaFiberİstiyorum etiketiyle mahalle adına puan kazan.

Kampanyanın Süresi :hourglass:

Bu heyecan verici kampanya 3 Eylül 2024 tarihinde başlayıp 2 Ekim 2024 tarihinde sona erecek. TikTok düet yarışması ise 3 Eylül - 23 Eylül 2024 tarihleri arasında devam edecek. Kampanya sonucunda en çok puanı toplayan mahalle, TurkNet GigaFiber’in yüksek hızından ilk faydalanan mahalle olacak.

Sıkça Sorulan Sorular :interrobang:

• Aynı kişi birden fazla oy kullanabilir mi?
    Hayır, her kullanıcı bir kez oy kullanabilir. Sistem manipülasyonları tespit edilirse, ilgili oylar geçersiz sayılacaktır.
  • Kazanan mahalleye internet ne zaman gelir?
    Talep edilen mahalleye GigaFiber altyapısının kurulması, bölgenin altyapısına, yerel izinlere ve coğrafi koşullara bağlıdır. Öngörülen süre ise minimum 3 ay olarak belirlenmiştir. Ancak, mücbir sebepler veya öngörülemeyen durumlar gecikmelere neden olabilir.

GigaFiber İstiyorum- Fiber Altyapı - TurkNet :rocket:

Dünya hızında internete kavuşmak için hemen sayfamızı ziyaret edip talebinizi bırakın, mahallenizi zirveye taşıyacak ilk adımınızı atın!

Detaylar :point_right:t3: GigaFiber İstiyorum

2 Beğeni