Mahallemde gigafiber ne zaman aktif olacak?

Merhaba 23 nisan tarihinde mahallemize TurkNet ekiplerinin gelip siyah küçük kabloları , kalın kabloyu , OFDK dağıtım kutusu taktıklarını gördüm 27 nisan tarihinde bütün apartmanlara siyah Gigafiber kutusunu koydular. Daha önce bilgi almak için @EFG adlı arkadaşa 2 gün önce özel mesaj attım ancak bana dönüş yapmadı bilmiyorum attığım özel mesajlar gözükmüyor mu üyelik yeni diye

alperenatici bana ulaşırsa yaşadığım şehir ve mahalle bilgisini paylaşmak istiyorum kontrol edip bana bilgi vermesi için. Teşekkürler

2 Beğeni

lokasyon neresiydi? 20 karakter

Tekirdağ/Süleymanpaşa/Yavuz Mahallesi

Özel mesaj üzerinden sizinle iletişime geçtim. Bilgi geldiği zaman sizinle iletişime geçeceğim :slight_smile:

1 Beğeni

Tamam hocam teşekkür ederim bekliyorum bilgiyi.

Haziran ayı içerisinde hizmetimizi bölgenizde aktif hale getirmek için planlı çalışmalarımız var. Bu bilgiyi size vermiştim. Buradan da iletişimimiz olduğu için paylaşıyorum.

2 Beğeni

Gigafiber Tekirdağ a kadar gitti mi maşallah daha İstanbul Avcılar Gümüşpala mahallesi gelmedi :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Süreçler, izinler, uyulması gereken prosedürler… Bunları tüm kullanıcılarımız için planlıyoruz. Bir milyon haneye ulaşma hedefimiz var. Beklemeye devam edin :wink:

2 Beğeni

Darısı başınıza umarım en kısa sürede sizede gelir :smiley: bize geldi ama bekliyoruz be hocam bizde her gün sabah 1 defa akşam 1 defa altyapı sorgulaması yapıyoruz ama her seferinde VDSL altyapınızın desteklediği maksimum hız: 67 Mbps bu yazıyı görmekten bıktım artık :smile:

Merhabalar,

Gigafiber süreçleriyle alakalı maalesef net bir süre veremiyoruz. Bölgeniz için aktivasyonun haziran ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. İş sırasına, yoğunluğuna ve çalışmaların seyrine göre süreçler farklılık gösterebilir. Binanıza kutu eklendiğinde başvuru sağlayabilirsiniz :innocent:

1 Beğeni

Cevap için çok teşekkürler. Her şeyi yaptılar zaten hocam bizim mahallede ayrıca binaya gigafiber kutusunu da eklediler hocam zaten sinyal verip aktif etmiyorlar bir türlü 27 nisandan beri bekliyorum :slight_smile:

Merhabalar, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama ve başvuru gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır.

cevaplarınız için teşekkürler daha öncede dediğim gibi yaşadığım mahallede tüm çalışmalar bitti ofdk dağıtım kutusunu, siyah küçük kabloları ve son olarak bizim apartmana TurkNet gigafiber kutusunu taktı ekipler . o başvuruyu mahallesinde hiç gigafiber çalışmaları yapılmamış kişiler yapmıyor mu ?bizde hepsi takılı çünkü Benim başvuru yapmam neyi değiştirecek takılan şeyi tekrar mı takmaya gelecekler Sorgulama yapıyorum zaten her gün sabah, akşam

Konu içerisinde farklı bir kullanıcının mesajına yanıt verilmiştir. Sizin ilgili bağlantıyı kullanmanıza gerek yok :innocent:

1 Beğeni

ne zaman aktif olacak gigafiber tarih var mı ? mayıs sonu denildi aktif olmadı . 3 haziran oldu gene bir hareket yok bilgilendirende yok.

Haziran ayı içerisinde aktivasyonunuzun tamamlanması bekleniyor.

1 Beğeni

@alperenatici İstanbul Avcılar Gümüşpala mahallesi için gigafiber ne zaman gelecek acaba planlama olarak net bir tarih varmı 2022 planlamasında var mı

Merhabalar, bölge çalışmalarımız arasında yer alıyor. Ekipler iş sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak dönüşümleri tamamlayacaktır. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Binanıza kutu eklendiğinde tekrar iletişime geçerseniz yardımcı olmak isterim :innocent:

Merhaba. Tekirdağ / Süleymanpaşa / Yavuz mah. gigafiber ne zaman aktif edilecek??? Kablolama ve bina içi kutulama süreçleri yapıldı. IŞIK ne zaman verilecek? Hali hazırda TurkNet kullanıcısıyım. Takribi 2 aydır kablolama ve kutulamaları takip ediyorum. Bitmesine rağmen hala IŞIK bekliyorum. Haziran ayı içerisinde demişsiniz ama net bir tarih yok mu ? geçen ayda mayıs sonu aktif olacak dediler olmadı anlamadım bu işi.

Merhabalar, bölgenizin aktivasyonunun ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. Net süre bilgisi paylaşmak yanıltıcı olabilir. Süreçlerin tamamlanmasında birçok etken bulunuyor. Gereken hassasiyetin gösterileceğinden emin olabilirsiniz.