Mahalledeki fiber hakkında fikirlerinize açığım

Arkadaşlar bu konu ve benzeri açılmış konuların hepsini okudum, fakat konulara yazılmış cevapların hepsini ben zaten hali hazırda yapmış bulunmaktayım. Mahalleme yaklaşık 9-10 ay önce fiber çalışmaları yapıldı ve daha sonrasında hemen yanı başımızdaki (mesafe 2-3m arası) binaya fiber çekildi ve fiber altyapı hizmetinden faydalanıyorlar.

Dilekçe yazıp bina sakinlerinden imza toplamasından tutun, twitter’dan TT ekiplerini darlamaya kadar aklıma gelebilecek her yöntemi denedim. Hatta Dilekçeyi acikkapi.gov.tr üzerinden valiliğe kadar gönderdim. Yine de hiçbir sonuç elde edemedim.

TurkNet kullanıcısıyım, şu anda alt yapı sorgulama yaptığımda altyapı “yok” olarak gözüküyor. Tabi bu “altyapı yok” cevabı yaklaşık bi 6-7 aydır mevcut. Fiber çalışmaları yapılmadan önce “port yok” cevap alıyordum sitelerden şimdi ise direkt “altyapı yok” cevabı geliyor.

Balkonun önünden TT ekibinin kazıp direğe çektiği fiber kablosu geçiyor sokağı boydan boya dolaşıyor diğer sokaklara kadar gidiyor, yani hem fiber kabloyu görüyorum hem de yan binaya hizmeti açtılar çoook önceden.

Bana bu konuda fikir önerebilecek birisi varsa artık her fikire açığım. Ne yaptıysam binaya fiber hizmeti getiremedim.

en kısa ve çözüm ceoya yazmak ama en basit çözüm ise müdürlüğe gitmek proje mudurlugune talep edersenız dediğiniz gibi kablolar geçiyor ise çekerler proje dahiline

Bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne giderek neden verilen dilekçeler ile ilgili işlem yapılmadığının sorgusunu bir üst tondan sorabilirsiniz. Valilik cevabı yeterli görünmüyor ise neden yeterli bir cevap verilmediğini valiliğe Cimer üzerinden sordurabilirsiniz. Bunun dışında yapılabilecek herşeyi yapmış görünüyorsunuz (altyapısı olan bir eve taşınmak dışında) :frowning: