Los ışığı kuramızı yanıp sönüyor

Daha bugün öğlen gigafiber bağlarım evime hiç bir sorun yoktu öğleden sonra işe gittim akşam eve geldim Los ışığı yanıp sönüyor. Destek hattını aradım fiber kabloda kırılma olabilir dedi. Ama kimse yok ki evde nasıl kırılsın. 58153550 Numarası ile destek açıldı. Destek ekipleri 09:00 18:00 çalışıyorlarmış ben o saatlerde işte olacağım ta cumartesiye kadar internetsiz mi kalacağım bu sorunu yapabilen özel servisler var mıdır bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Kırılmayı dışarıdan görünebilecek bir kırılma olarak düşünmeyin. Fiber kablolardaki manuel ekler yani cihaza takılan soket kısmı çok hassas olduğundan özellikle ilk yapıldığı zamanlarda bazen arızalanabiliyor. Dışarıdan yaptırmanızı tavsiye etmem, siz gelemiyorsanız komşunuzdan veya bir tanıdığınızdan yardım isteyin.

1 Beğeni

Fiber işleri yapan bir arkadaşım geldi sorunu çözdü tamamen bağlantıyı yapan ekipten kaynaklı olduğunu belirtti bağlantıyı hiçbir teknik cihaz olmadan direkt elle yapmıştılar. Halbuki bu fiber kırılmaları engellemek ve daha düzgün sorunsuz bağlantı için fiber füzyon cihazı diye bir cihazla yapılması gerektiği değilse bu kırılmaların en ufak bir temasta bile yaşanabileceğini belirtti

1 Beğeni