Kurulum yapılmasına rağmen kullanamadığım internetim.

Ben 8 gün önce TurkNet 'e başvurdum. 6 gün önce Kurulum yapacak ekip belirttikleri günde değil 1 gün geç geldi. 2. Gün kurulum yapıldı ama 2.gün güniçi hariç sonrasında internetim Los ışığının kırmızı yanıp sönmesi sebebiyle artık yoktu. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini 4 gün boyunce her gün neredeyse 10kez aradım ama müşteri hizmetleri gereksiz vaatlerle demoralize etmekten ve müşteriyi o an için kandırmaktan başka bir şey yapmadı. Örnek vaatleri> en kısa sürede, sizi üst birime aktarıyorum, aciliyet bildiriyorum, hemen olacak şekilde. Tabi ben zaman sorduğumde mesela 1 ay da olur mu dediğimde o kadar olmayabilir yanıtını ihtimaller arasında almakta kahkaha attırıyor. Teknik servis gelmiyor, müşteri hizmetleri anlamsız çünkü teorik olarak iş yapıyorlar, pratik olarak eyleme geçtiklerini düşünmemekteyim. Eğer eyleme geçiyorlarsa ben niye göremiyorum? Her neyse randevu saati veriyorlar sonra randevu saatinde gelmiyorlar ki 1 kez randevu alabildim ama ona da gelmediler. Yani teknik serviste çok farklı değil. İnternet ödemesi yollamışlar bi de kullanmadığım internetin ödemesini yollamak nasıl bi ikilem onu da anlamıyorum. Bir öneri verin çünkü ben harbiden bıktım.