Kurulum yapılmaması

1.5 ay önce başvurdum. Binamda 100mbit fiber var. Bağlantı hala yapılamadı. Arıyorum kimseye ulaşamıyorum. Karşımda bi muhattap bulamıyorum. Yapılması gereken şey daireme fiber kablo çekilmesi. 1.5 aydır 4 kişi gönderildi evime. Biri şartel panomu benim verdiğim tornavidayla söktü, kablo falan çekemedi ben yapamam bunu dedi, panoyu da takamadan gitti. Sonraki gönderilen ekip hiç gelmedi adresime gelindi denilmesine rağmen. Sonraki gönderilen ekip dsl ekibiymiş yanlış gönderilmişim dedi bıraktı gitti. Bugün gelecek ekip de aradı gelmeden, o da dsl ekibiymiş hiç gelmedi. Buraya da yeni kaydoldum. Kuralları biraz okudum ama bu konuyla alakalı bi başlık göremedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhabalar @yunakemre , ilgili birimimiz süreciniz hakkında sizinle iletişime geçmiştir. Gelişmeler hakkında en hızlı şekilde tekrar dönüş yapılacak :pray:

Dün sabah saatlerinde arandım. Bana kurulum için aciliyet bildirildiğini en kısa sürede kurulum biriminden aranacağım söylenildi. Yarım saat sonra kurulum biriminden arandım. Onlar da aciliyeti bildirdiklerini, gün içerisinde ekipler tarafından aranacağımı söyledi. Dün kimse aramadı. Bugün sabah da ben aradım sizleri durum hakkında bilgi almak için. Dönüş sağlandı ve en kısa zamanda kurulum için aranacağım söylendi. Yine kimse aramadı beni.

Selamlar @yunakemre, önceliğinizi ilgili birimlere ilettim. En kısa sürede gereken aksiyonlar alınacak :melting_face:

12 eylülde kurulum ekipleri tarafından arandım. 13 eylül cuma günü için 16.00-18.30 saatleri için randevu oluşturuldu. Evime ne gelen oldu ne de beni arayan oldu.

Bu görselde gelen mesaj var.

Linke tıkladığımda da bu şekilde gözüküyor. Beni kimse arayıp sormadı. Bilgi veren olmadı.

Selamlar @yunakemre, gün içerisinde arandınız. Ekipler bilginiz dışında ertelenen randevu hakkında gereken aksiyonları alacak.