Kurulum Sorunu

Bundan yaklaşık 11-12 gün önce TurkNet gigafiber başvurusu yaptık saha ekibi 8 gün sonra kurulum yapmak için adresimize geldi eve kablo bağlandı modem takıldı derken bir anda bize sinyalin olmadığı ve arıza talebinin oluşturulduğu söylendi yaklaşık 3-4 gündür gelen giden yok. Sorunumuz en kısa sürede bir çözüme kavuşursa çok mutlu olacağım.

2 Beğeni

Selamlar @spartageo, foruma hoş geldiniz :raising_hand_man: GigaFiber aktivasyonunuzun sinyal sorunu nedeniyle aksamasına üzüldüm. Fakat ekipler duruma en kısa sürede müdahale ederek dünya hızındaki GigaFiber’e kavuşmanız için gereken hassasiyeti gösterecektir. Ben de kaydınızı özel olarak takip edip ilgili birimlere aktaracağım :handshake:

2 Beğeni

iyi günler alperen bey gelen modem kurulum ekibi yine kurulum yapamadı gelen 3 üncü ekip bu bir tanecik altyapı ekibi gönderip benim işimi halledebilir miyiz acaba durum hala fotoğrafta gördüğünüz gibi

Selamlar @ismuzmc, ekiplere bilgi ilettim :raising_hand_man:

2 Beğeni

hadi bakalım hayırlısı :pray: :pray:

1 Beğeni

Teşekkür ederim beklemedeyim

Yaklaşık 1 hafta oldu hala beklemedeyiz

Merhaba, @spartageo Yetkili arkadaşlarıma konuyu tekrardan iletiyorum.

2 Beğeni

Selamlar @spartageo , ekiplere tekrar bilgi ilettim. GigaFiber süreçlerindeki yoğunluk nedeniyle aktivasyon süreleri değişiklik gösterebiliyor. En kısa sürede dünya standartlarındaki internet hizmetini kullanabileceksiniz :rocket:

tabi bekliyorum sıkıntı yok tek sorum şu olacak gigafiber aboneliği başlattım ya 1 ekimde herhangi bir faturalandırma olacak mı acaba daha kullanamadım çünkü biliyorsunuz. Uzun da sürecek gibi gigafiber hizmetimi kullanabildiğim zaman ücretlendirme başlanacak değil mi.

Hizmetiniz kullanıma hazır olduğu zaman başlayacaktır.

1 Beğeni

bağlantı sağlandığı gün ‘ön ödemeli’ faturalandırma başlıyor…

Değerli üyelerimiz ve moderatörümüzün de belirttiği gibi hizmetiniz aktif olmadan faturalama başlamaz. Kurulum sonrası sinyal aldığınızda faturalama başlayacaktır. Hizmetimiz ön ödemelidir. Kullanacağınız ayın faturası, ayın başında tahsil edilir :raised_back_of_hand:

tamamdır sabırsızlıkla bekliyorum

1 Beğeni

Bugün tekrar kurulum ekibi geldi tekrar sinyal olmadığı ve altyapı için ekipin gelmesi gerektiği söylenildi yaklaşık 25 gün oldu ve hala bekliyoruz

Ekiplerle iletişime geçip durumu ilettim :handshake:

İyi günler Alperen bey benimde bir kurulum sorunum var yaklaşık 40 gün oldu abonelik başlatalı 20 gün öncesine kadar 3 kez ekip gelmişti hatırlar mısınız bilemiyorum. Gelen 3 ekip 3 kez bağlantı eksik diyip gitmişlerdi ve sisteme düşeceğiz dediler fotoğrafını vs çektiler kutunun. Son gelen ekibin üzerinden 20 gün geçti ve altyapı ekibi vs gelmedi bu 20 gün boyunca hiçbir yere yazmadım dedim ki gelirler vs ama 20 gün oldu hala altyapı ekibi gelmedi şuan 4 kasım 2022 de çektiğim fotoğraflar şu şekilde hala apartmandaki kutudaki kablo bağlantısı kutuya yapılmadı. Dışarıdaki tesisatın fotoğrafını da atıyorum . Yardımcı olursanız sevinirim resimleri yüklüyorum.





Aynı durumu bende yaşıyorum hocam, 1 aydır bekliyorum kurulumu sinyal sorununu.
TurkNet’in tek hatası altyapı işlemleri tamamlanmadan altyapı sorgulamada aktif göstermesi, binama TTFiber gelmişti 1 hafta içerisinde aktif oldu kuruldu gigafiber 1,5 aydır binamda var ama kurulum yok.

Altyapı ekibi keşke gelse de binamdaki gigafiber kutusu bağlantısı yapsa dış tesisat bağlantısı vs yapmışlar galiba gelip sinyali vs kontrol etseler bir şeyler yapsalar adım atsalar ciddi anlamda mutlu olacağım 25 eylülde koydular kutuyu bayağı oldu beklemedeyiz. Merak edip 1 hafta önce yazdım durum ne halde diye altyapı ekibi ilgileniyor vs yazıyorlar.

1 Beğeni