Kurulum (Nakil) Sonrası DSL Yok

Merhaba, kuzenim Kırklarelinden Akçay’a ailesinin yanına geçti ve Nakil yaptı. Dün kurulum için gelmişler ancak sinyal yokmuş bu yüzden TT nin sinyal vermesini bekleyin(2gün) demişler. TT’ye iş emri bırakılmış ancak hala bir gelişme yok. Bayram gelmek üzere bayramdan sonrasına kalmasını istemiyor çünkü evde normal telefon bile zor çekiyor bu sebeple telefonun internetini de kullanmak güç oluyor. Daha önce bu evde internet kullanıyorlardı.

Destek Numarası: 54047109
TT İş Emri Numarası: ………

Yardımcı olabilecek var mı?

Merhabalar, iç hattınızın kontrol edildiğini ve sorun olmadığını ekipler yerel sağlayıcıya aktardı. Yerel sağlayıcı, ankastre kutusundan santrale kadar kontrol sağlayıp tespit edilen sorunlara müdahale edecektir. Kaydı takip ediyorum :raising_hand_man:

2 Beğeni

Peki bayramda çalışıyorlar mı yoksa Bayramdan sonrasına mı kaldı? Bu saatten sonra bir gelişme olmaz gibime geliyor.

Nöbetçi ekipler görev yapabiliyor. Mümkün olan en kısa sürede işlem sağlanır :innocent:

2 Beğeni

Merhaba, hala bir gelişme olmadı yani hala DSL/sinyal yok. TT iş emri için verilen 36 saat doldu ancak yüksek ihtimal bayramdan sonrasına kaldı.

Sabah 10.30 da TT den ekipler geldi ve sinyal verdiler ancak yine beklemeye alındık çünkü ankastreden eve giden kablo boştaymış TurkNet den ekiplerin gelip bağlaması gerekiyormuş. Bağlandıktan sonra internete erişimi sağlayacağız. İşlemi biraz hızlandırma şansımız var mı?

Destek Numarası: 54047109

Merhabalar, kurulum için ekip yönlendirildi. En kısa sürede işlem sağlanacak :innocent:

Ekip yönlendirildi derken ekip geliyor mu yoksa randevu için arayacaklar mı? çünkü arayan kimse olmadı ve ayın 15 i evde kimse olmayacak.

Nakil işlemi tamamlandı fakat kurulum yapılamadığı için hizmetiniz aktif hale gelmedi. Öncelikli randevu için gereken adımlar atıldı :innocent:

Bakin destek kaydina da yazdim hala bir gelisme yok 19 gun oldu. Artik biktik ve bu gun TurkNet icin tanidigimiz son gun. Ya bu gun ekipler bizi arar ya da gelip tesrif eder beyfendiler sorunu cozerler aksi takdirde tuketici haklarina basvuracagim.

Evet TurkNet ekiplerinin keyfini 1 haftadır çektiğimden resmen beni TurkNet den soğuttunuz. Artık sabrımız taştı ve gidip elektrikçi çağırdık 10dk da halletiler sadece tornavida ile ellerinde alet olsaydı 1dk da biterdi. Şu iş için TurkNet ekiplerini bekledik 1 hafta. Buradan tavsiyemdir TurkNet den ekip talep etmeyin gelmiyorlar gidin elektrikçi çağırın 15-20 tl fazla verirsiniz ben (12tl fazla verdim) ama hemen gelirler ve işiniz halledersiniz. Böyle peşlerinden koşmazsınız. Zaten bunun gibi bir olay daha yaşarsam TurkNet benim için biter. @alperenatici siz de gerçekten destek kaydında yazılan yazıları kopyala yapıştır yaparak mükemmel bir şekilde bana yardımcı olsun allah seni başımızdan eksik etmesin sen olsan da olmasanda ekipler gelmedi ya da bildiğimizden başka bir şey öğrenmedik yazmak için gelmişsin buraya. Bazı mesajlarıma cevap bile vermedin. ASLA TurkNet DEN EKİP TALEP ETMEYİN TAVSİYE DE ETMEYİN. Umarım moderatör gönderimi onaylarsın diğer kullanıcılarda görür mesajımı.

Merhabalar, yerinde destek ekibinin randevu yoğunluğu nedeniyle işlemleriniz gecikti. Yaşanan süreç adına üzgünüm. Sorunun çözülmüş olmasına sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim.