Kurulum kaç gün içinde olur

06.08.2021 tarihinde başvuru yaptım modem elime ulaştı fakat kurulum için gelmediler kaç gün içinde aranırım ?

+ Kurulum süreci nasıl işliyor?

“Aboneliğinizi başlattıktan sonra biz hemen yeni hat tesisi işlemlerinize başlarız. Gereken başvuruları yapar, size için santralde gereken işlemlerin yapılmasını sağlarız. Birkaç gün içinde Türk Telekom ekipleri gelerek hattınızı binanızdaki ankastre kutusuna tanımlar ve işaretler. Fiziksel bağlantıları yapıldıktan sonra biz sizi arayarak uygun bir günde evinize gelip kurulum yapacağımızı belirtiriz. Randevu saatinde evinize geliriz, hazırladığınız evrakları teslim alırız. Eğer evrakları yazdırma imkanınız yoksa da merak etmeyin, ekibimiz gelirken yanında getirir ve size imzalatır. Ardından hattınızın ankastre kutusundan dairenize, oradan da modeminize kadar olan bağlantılarınızı yaparız. Daha sonra modeminizin ayarlarınızı yaparız. Kablosuz ağınızı yapılandırıp evdeki cihazlarınızı da kablosuz ağınıza bağladıktan sonra internetinizi test eder ve hizmetinizi başlatırız. Eve gelen ekiplerimiz size mutlaka TurkNet’ten geldiklerini belirtir ve her şey tamam olduğunda kurulum formunu size imzalatır.”

1 Beğeni

Ankastreden daireye kadar gelen bir hat bulunuyor hali hazırda farklı bir hat daha çekilmesi gerekiyor mu tt tarafından ?

Sanırım, uzun yazıyla kafanızı karıştırdım :slight_smile:
Hayır, gelen Telekom ekipleri o bağlantıya etiketleme işlemini yapacak sonrasında TurkNet ekipleri bağlantınızı, kurulumunuzu yapacaktır.

1 Beğeni

Tekrar dikkatli okuyunca anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Rica ederim. Süreç uzarsa kaydınıza belirtin.

Türk telekom ekipleri gelip etiketleme işlemini yaptı şuan tüm ışıklar stabil bir şekilde yanıyor modem kurulumunu da youtubedaki video üzerinden yaptım şuan TurkNet internet üzerinden benim internetimi açabilir mi bir bilginiz var mı ?

PPPoE Modem Kullanıcı Adı ve Şifrenizi doğru girdiğinize eminseniz TurkNet Online İşlemler Merkezi üzerinden aktivasyon aşamanızı takip edebilirsiniz.

Doğru girdiğime eminim, kaç gün içinde aktive edilir bilginiz var mı ?