Kurulum için gelmiyorlar

25.07.2022 tarihinde başvuru yaptım 02.08.2022 de evrakları aldılar o tarihten beri bağlantı için gelinmesini bekliyorum. Bugun 2. 6 iş günü dolacak. 54559406 Destek numarasından aldığım cevap hep aynı Turk telekom ekipleri gelecek oluyor.

Merhaba, @aey sorununuzu arka planda ilgili birime ilettim, gerekli kontroller sağlandıktan sonra bilgi vereceklerdir.

3 Beğeni

Merhabalar @aey, foruma hoş geldiniz :heart_hands: Aktivasyon sürecinizin öncelikli olarak ele alınması adına ekiplerle iletişime geçtim. Yerel sağlayıcı fiber altyapısı üzerinden hizmet alacağınızı görüyorum. Bu süreçler yerel sağlayıcı ile ortak yürütüldüğünden süreçler maalesef elimizde olmayan sebeplerden uzayabiliyor. Yerel sağlayıcı ile iletişime geçilip gereken bilgi paylaşılacak :handshake:

2 Beğeni

Hala daha geri dönüş bilgilendirme sağlanmadı bağlantı için gelinmiyorsa ya bi sorun vardır yada ihmal bu belirsizlik devam ederse abonelik iptali yaptıcam telekom kendi müşterilerinin bağlantılarını yaparken bi problem yaşanmıyorsa ozaman kasıtlı bi durum var yada TurkNet tarafında bi tutarsızlık var.

Merhabalar, aktivasyon sürecinizin henüz tamamlanmaması nedeniyle ekiplerle tekrar iletişime geçtim :melting_face:

1 Beğeni

12 temmuz 2023 tarihinde başlattığım aboneliğim için hala aranmadım. 6 iş günü dolmak üzere. En kısa sürede internetimin başlatılmış olması gerek ve henüz aranmadım. Randevu alacaklar ve o gün için gelmelerini de bekleyeceğim üstelik. Lütfen geri dönüş yapabilir misiniz. Acilll. Aramalarını bekliyorum.

Merhaba, ilgili birimimize bu durumu ilettim. Uzmanlarımız hızlı bir şekilde sizinle iletişime geçerek kurulum süreci için yardımcı olacaklar.

2 Beğeni