Herkese selamlar. Istanbul Küçükçekmece Kemalpaşa 4.Deniz sokak. da sokakdaki bütün binalara gigafiber kutusu konulup kablo ile binanın dışından çıkıp sokak boyunca gidiyor acaba ne zaman aktif olur
Mahallenizde işlemler tamamlandığı zaman hizmet Aktif edilir diye biliyorum. Şimdiden hayırlı olsun
Merhaba @4EverShare, şimdiden hayırlı olsun diyelim
Ben planlama ekiplerimize bölgeniz özelinde çalışmaların ne zaman biteceğini ve hizmetimizi aktif hale getireceğimizi sordum. Dönüş aldığım zaman size bilgi vereceğim.
Teşekkür ederim @ModeratriX
Teşekkür ederim @EFG Kısa zamanda sizi gelen bilgi doğrultusunda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum
Bulunmuş olduğunuz bölgeniz Haziran ayı sonunda GigaFiber aktivasyon hedeflerimiz arasındadır. Şimdide yüksek hızlar için hazırlarınızı yapıp kemerlerinizi almanızı öneririm
Bizde Tevfikbey Mah. Merkez Caddesindeyiz bize yokmu
Kolay gelsin. Haziranın sonunda gigafiber aktif olacağı söylenmişti ama bir hareketlilik göremiyorum acaba uzar mı gün sayısı
Uzadı bile benimde haziran sonu deniyordu ben onu temmuz sonuna attım
Merhabalar, çalışmalar için ortalama bir süre veremiyoruz. Ekipler dönüşümleri en hızlı şekilde tamamlamak adına gereken gayreti gösteriyor
İlk postu yazılı bugün tam 55 gün oldu . 55 gündür gigafiber aktif edilemedi. Sadece benim değil tüm mahallede geçerli bir aktif olayı gerçekleşmemiş.
Acaba mahalledeki sorumluluğu almış. Üst yönetici veya bu işin akıbetini bilen biri varmidir. Yada forum yöneticileri bu konuda ulaşabildiği biri varmıdır. Aslında acele etmemizin sebebi böyle bir güzel nimetden hızlı şekilde faydalanmak hali hazırda 65 mpbs kullanip da gigafibere geçmek herkesin hayalidir diye düşünüyorum.
Saygılarımla
Beklemek tamam bir yere kadar zor ama tamamen belirsizlik içinde bekleme gerçekten çok can sıkıcı… bize de mayısta sadece kablolar çekildi. ne kutu var ne başka birşey… herhangi bir haberde yok… 2 ay bana 6 ay gibi geldi.
Bugün tam gigafiber kutusu binaya montaj olalı 60 gün oldu. Acaba aktif ama hala aktif edilmedi. Acaba siz değerli yönetici ve moderatör yetkilisi olarak bu mahallede sistemin hangi durumda hangi sebebden beklendiği yada ne zaman aktif olabilir bir süre vermenizi rica ediyorum
Merhabalar, sizin için ekiplerle tekrar iletişime geçtim
Gigafiber sorgulamalarında 20 hafta sonra gigafiber hizmeti olacak gibi ibareler görenler var. Bizde 9 hafta önce sadece kablo çekildi. Bir umut hale kutuların gelmesini bekliyoruz. Daha bir de aktif hale geçmesini bekleyeceğiz.
@Mcevik
Hangi kablo çekildi sadece küçük siyah kablo mu ? aslında gelen ekip küçük siyah kabloyu optik fiber dağıtım kutusunu ve TurkNet gigafiber yazan siyah kutuyu takıp gidiyor sizde neden böyle olmamış anlamadım sana kendi sürecimi anlatayım.
Ben fazla takip etmedim başka bir firmada sözleşmem vardı geldikleri tarihte 1 haziranda bitiyordu neyse proje ekipleri 27 nisanda bütün mahalleye ince siyah kablo , Optik fiber dağıtım kutusu , Gigafiber kutusunu taktılar aradan baya bir zaman geçti 6 temmuzda apartmana taktıkları siyah gigafiber kutusunu açıp içine montaj yaptılar turkuaz uçlu beyaz ince bir kablo taktılar gelen arkadaşa sordum optik fiber dağıtım kutusuna ne zaman kalın kablo takmaya gelecekler diye 2 haftaya ekip gelecek dedi ancak araya bayram girdi süreç uzadı 88 gündür bekliyorum bu işinde en pis tarafı beklemek
Dönüş saglamadiniz bekliyorum admin
Merhabalar, özel mesaj üzerinden bilgi iletmiştim. Ulaşmamış olabilir. Buradan da aktarayım. Ağustos ayı itibariyle aktivasyonun tamamlanması bekleniyor
Ağustos ayındayız bugün fiber kutusu binaya montaj edileli 80.Gün ama hala aktif edilmedi. Beklemekteyiz. Dediler ki Haziran ayı sonunda aktif olur Haziran bitti. Temmuzda aktif olur. Temmuzda bitti. Ağustostayız ağustosun ortası hale bir ses seda yok. Bana kalırsa gelecek seneye kadar bekleriz
TurkNet kullanıcıları bilgilendirme konusunda malesef sınıfta kalıyor öylesine simetrik bir internet hızı sağlayan bir firma neden böyle bir konuyu göz ardı
ediyor her adımın kullanıcıyla paylaşması gerekir