Kocasinan pınar sokak

Kocasinan merkez mahallesi pınar1 sokağa ne zaman gelicek bu gigafiber yoksa bu fiyat artışından dolayı artık başka Operator’e geçiceğiz ne bilgi veren var ne bişey söyleyen var .

Aynı ilçede Bahçelievler fevziçakmak mahallesine getirdiniz gigafiber bize aylar oldu hala gelicek .

Sorunca da bölgemiz içindesiniz süre veremiyoruz bu bölgeleri artık ne zaman gelicek veya gelicek mi proje içindemiyiz bi plan proje açıklayın artık.

Merhabalar, bildiğiniz üzere aktivasyon ve planlama hakkında yanıltıcı olmaması adına bilgi veremiyoruz. Aktif altyapı hakkında GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama yapabilir, aynı bağlantı üzerinden başvuru gerçekleştirebilirsiniz. En kısa sürede GigaFiber deneyimine kavuşmanız dileğiyle :orange_heart:

Sağolun çok yardımcı oldunuz bu bağlantı linkini atmasaydınız biz başvuru yapamayacaktık bilmiyorduk nerden başvuru yapıcağımızı teşekkür ederiz forumu bulduk ama o bağlantı linkini bulamamıştık. her sorduğumuzda atmayın şu bağlantı linkini insanları ■■■■■ yerine koyuyorsunuz biz bilgi diyoruz siz hala bağlantı linki atıyorsunuz

@ModeratriX sizlere sadece yardımcı olmaya çalışmış ve yazdığı gibi gigafiber planlamaları hakkında yanıltıcı olmaması adına bilgi verilmediğini belirtmiş aynı zamanda GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden talepte bulunabileceğinizi belirtmiş hiç bir TurkNet yetkilisine sizin Gigafiber isteğiniz vahiy yoluyla gönderilmiyor.

1 Beğeni

GigaFiber planları ile ilgili süre bilgisi paylaşamıyoruz GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden başvuruda bulunduysanız bölgenizle ilgili gelişme olması durumunda sizinle iletişime geçeceğiz. Süre bilgisi paylaşamamamızın sebebini kısaca açıklamam gerekirse her bölge özelinde almamız gereken izinler ve uymamız gereken prosedürler bulunuyor. Bazen istenmeyen durumlarla karşılaşabiliyoruz ve sizleri beklentiye sokmamak için süre bilgisi paylaşamıyoruz.

Boşa uğraşma dostum bu sorgulamalar artık MİT sırrı oldu söylemezler :slight_smile:

1 Beğeni

Haklısın valla :+1:

Zafer ve hürriyet mahallelerinin tamamında Gigafiber var. Hürriyet mahallesinin bitip Kocasinan’ın başladığı sokaktan itibaren yok. Aynı şekilde karşılıklı sokaklar var Zafer’in sınırına girenlerde Gigafiber var hemen karşısı Kocasinan sınırlarına giren sokaklarda yok. Bahçelievler’de Gigafiber olmayan tek mahalle Kocasinan kaldı yanılmıyorsam. Bu da demektir ki belediye izinlerinde vs bir problem yok. Bu nedenle umutluyum umarım bu kadar yakınına gelmişken Kocasinan mahallesine de çekmeye başlarlar

1 Beğeni

Sözde 2021’de Kocasinana da plan proje hazırdı başlıycaklardı yıl 2023 oldu neredeyse ne bi haber var ne bi çalışma böyle giderse başka ISS geçiceğiz mahalle olarak artık 2 sene oldu bi kablo çekemediler bütün Bahçelievler’e kablo döşediler bi fakir Kocasinan kaldı sanki üvey evlat olarak kaldık .

1 Beğeni

Merhabalar, süreçler maalesef beklenen kadar kolay yürümüyor. İzin ve prosedürler maalesef süreleri olumsuz yönde etkileyebiliyor. Bu sebepten ortalama bir süre paylaşılması tercih edilmiyor. Aksi taktirde verilen süre yanıltıcı olabilir. Ekipler iş sırasına, yoğunluğuna, izin ve prosedürlerin tamamlanmasına bağlı olarak mümkün olan en kısa sürede dönüşümleri tamamlıyor :innocent:

Konuya cevap verlmiş, nedenleri açıkça anlatılmış. Çözüme ulaşmıştır.