Keenetic Hero DSL AC1300 İlk İzlenimler

[Keenetic Extra DSL AC1200 Hız Performansı]
Ağustos sonunda Keenetic Modem almayı düşündüğümü belirten bir konu açmıştım.TP-LINK Modemin 16-17-18 Mbits civarında bağlandığını,nadir olarak SNR düşük kalarak,20 Mbits üzeri bağlandığını söylemiştim.Fakat SNR’yi kontrol etmek mümkün değidi.Böyle bağlı iken de kopma olmuyordu.
Buna istinaden,sipariş verdiğim, Keenetic Hero DSL AC1300 bugün geldi,kurdum.
1-SNR’yi 3 yaptım,kopmasız stabil,20 Mbits bağlantı hızı elde ettim.
2-Kendi pc’me kablolu bağladım,1000 Mbits bağlantı hızı gerçekleşti.
Faydası ne derseniz,TV’ye bağlı HDD’lerden film izliyorum,her seferinde PC’den film almak için HDD’yi taşımak zorunda kalıyordum.Çünkü transfer hızı çok düşüktü,eski modemin USB bağlantısında.
Şimdi yeni modemin hem USB 3.0 desteği,hem 1 Gbits ethernet hızı,modeme bağlı HDD’yi,PC’ye doğrudan bağladığım hızla kullanabiliyorum.
3-Eski modemimde otomatik güncelleme yoktu,bu bağlanır bağlanmaz otomatik güncelleme yapıyor,ve ilerideki güncellemeleride otomatik alacak.
Yazılabilecek şey çok hakkında…Onlarıda ileride yazarım.Cihaz başlı başına pc gibi bir cihaz.Parasını hak ediyor.
Bu arada fiyatı Cuma’dan önce en ucuz 938 TL’den başlıyordu,son 3 gündür 800 TL civarında.Niyeti olan kaçırmasın,bu dolar yükselmesinde sonra,bana son indirim gibi geldi.Bu sadece benim görüşüm,herkes kendisi bilir. :slight_smile: :grinning:

2 Beğeni

Herkesin kendi düşüncesi. Snr bende oynaya biliyorum. Tp link te ama yapmıyorum. CMD fazla iyi bilmiyorum. Bozarım diye. Biraz daha araştırınca yapacam . Vr2100 dede giga ve usb var :hugs:

Hayırlı olsun. 2 haftadır bende Hero Dsl kullanıyorum. VR300 den geçince gerçekten ilaç gibi geldi TurkNet sayesinde son 1 yılda 8-16-24-75 mbitlere geldim hero dsl ile de 93 mbit gördüm. Ben ileriye dönük olması için tercih ettim. Dediğin gibi 800 TL fiyatı şuan muhtemelen bir daha bu fiyatlara gelmeyecek. ben biraz daha pahalıya almıştım. Tavsiye ederim.

1 Beğeni

Vr300 bende kullandın evde duruyor. Güzel aslında modem. Giriş açısından F/P ürünü . Daha sını bekleyemezsin.

V2 çıkıcak sanırım onun sitesine girince desteğinde yazıyor.

Hocam bendeki eski modem “TP-LINK TD-W9970” yani Archer gibi PRO değildi.
Ama fiyatına göre çok iş gördü,hala görür.
Ne yapalım,TTNet altyapıyı yenileyinceye kadar,sivirisinekten yağ çıkarmaya devam edeceğiz. :grinning:
TurkNet evlere kadar dağıtım da yapsa ne güzel olacak.

1 Beğeni

Ben de geçen günlerde indirime denk gelip aldım hatta burada konusunu açmıştım tavsiye etmişlerdi. Gerçekten mükemmel modem. Bu firrmadan kötü yorum bekliyor millet nedense. Firma çin menşeili ve sadece Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Çin’de satılıyor. Başka yerlerde bulmanız zor. Malzeme kalitesi güven vermiyor ama alt tarafı modem zaten ne bekliyoruz ki diye geçiştirebiliriz o kısmı ama arayüz ve bağlantı kalitesi kusursuz. Aldığımdan beri bağlantı kopmadı daha sürekli aynı hızı kesintisiz sağlıyor. SNR 5 ile %10 daha fazla hız alıyorum.

1 Beğeni

Archer C5v prof’mu kral takoz bir cihaz 2 ayda arıza yaptı 15 gün internetsiz kaldım sağolsun TurkNet’te yardımcı olmadı kendi modemimi kendim aldım (fiber abonesiyim)

Bir düzeltme yapayım, Keenetic Çin menşeili değil Rusya menşeili firma. Tayvan menşeili Zyxel’in Rusya takımı, Zyxel’den ayrılıp Keenetic firmasını kurdu.