Keenetic Extra Dsl Modem Kurulum

Geçen hafta sipariş ettiğim ve bugün elime ulaşan Keenetic Extra Dsl modem kurulumu hakkın TurkNet’in sayfasında modem kurulumu hakkın da bir video veya yazı bulunmamakta. Şu anda eski modemimi geri takıp bu konuyu yazıyorum… Yeni modem ile kurulumu gerçekleştirmek istiyorum ve cuma gününe kadar da vdsl geçişimi başlatmak istiyorum… Moderatörler bir zahmet yardım da buluna bilir misiniz???

Keenetic mobil uygulaması üzerinden basit kurulum yapabilirsiniz. Keenetic wep sitesi üzerinden neler yapmanoz gerektiği yazar. Arayüz görünümü fatklı olsa da tüm modem kurulumları aşağı yukarı aynıdır. YouTube üzerinden de keenetic ile ilgili bir çok içeriğe ulaşmanız mümkün.

youtube da ki tüm kurulum videolarına baktım ancak detaylı bir anlatım yok maalesef. Mobil uygulamasın da detaylı bilgilendirme ile arayüz ve kurulum yapabilirsem iyi ama olmazsa tekrar eski modemi bağlayıp teknik destek arızası bildireceğim…

Bu arada eski modemim Zyxel P-1302-T10D v3 bunda kurulum çok basit gösterilmiş ama Keenetic de daha detaylı geldi ya da arayüz değiştiği için bana öyle göründü.

0216 709 32 10 numaralı Keenetic destek hattını arayıp adım adım yardım talep edebilirsiniz. Ya da Telegram uygulaması üzerinden Telegram: Contact @KeeneticTR , Telegram: Contact @KeeneticTUR gruplarından yardım talep edebilirsiniz.

2 Beğeni

Telegram sayfasından yada telefon ile canlı destek hattından yardımcı oluyorlar hatta uzak erişim ile ince ayarlarını bile yapabiliyorlar(ben iki kez bozdum uzak erişim ile düzelttiler :wink:

1 Beğeni

2 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.