Acaba karadeniz bölgesinde şuan hangi ilde gigafiber var veya hangi ilde planlama var ?
Hiç yok galiba kesin yanıt bugün gelir sana da
Merhaba @CandBooM, genel anlamda bu şekilde GigaFiber altyapımız için sorulan sorulara net bir cevap veremiyoruz Öğrenmek istediğiniz bölgeyi il,ilçe,mahalle ve sokak bilgisi şeklinde yazmanızı rica ederim.
Sadece ili versem ilçede olmadığını biliyorum da
Olur olur Bekliyorum.
Zonguldak ili var mı acaba
Ne yazık ki Zonguldak planlı iş listemiz arasında yer almıyor
Peki iş listesine alınma şansı var mı acaba ?
Peki Çanakkale ve ilçelerinde hangisi var hocam?
Arkadaşlarıma talebinizi iletirim tabii. Ancak ne zaman listeye dahil edilir bu konuda size net bir şey söyleyemiyorum.
Çanakkale’nin bazı bölgeler planlı iş listemiz arasında yer alıyor. İlçe verebilir misiniz?
Teşekkür ederim bir anca yayılması dileğiyle
Umarım en kısa süre içerisinde tüm bölgelere ulaşmış ve bu teknolojiyi getirmiş oluruz Ben size teşekkür ederim. İyi ve sağlıklı günler dilerim.
Bayramiç ilçesi Enes hocam
Bayramiç planlı iş listemiz arasında yer almıyor.
bu cevap üzdü biraz
Samsun ili Atakum ilçesi sanırım planlar içerisinde. Bilgi doğru mu Enes Bey? @EFG
Merhaba @hahamyan, evet planlı iş listemiz arasında bulunduğunuz bölge var ancak net bir süre bilgisi veremiyoruz Beklemede kalın lütfen
Trabzon akcaabat varmi planlarinizda burda tanıdığım 100 e yakin turknetli var @EFG
yaylacık mahallesini talep ettirdim bilgine ama trabzon genel olarak planlar arasında değil