Kadıköy'de türknet hizmeti hakkında bilgi

Merhabalar, 2 ay sonra TurkNet’e geçmeyi planlıyoruz. Kadıköy gigafiber kampanyası sayfasında sokağımızın isminin geçmesine rağmen hız sorgulama testinde bana 35mbs tarifesi tavsiye ediliyor ve hemen aynı sokakta 2 yan binayı sorguladığımda 100mbs görüyorum. Hem binamızın önü hem de binamızda fiber kutusu var bana çok ilginç bir durum gibi geldi, aklıma gelebilecek tek muhtemel sorun binamızın tam sokak başında yer alması. Bu sorun nasıl çözülebilir, başka bir firmayla olan taahhütüm temmuzda bitmekte ve bu zamana kadar bu sorunun çözülmesini istemekteyim

Altyapı sorgulama sayfasında altyapınızı sorgulayıp ekran resmi atabilir misiniz? 35 mbps yazan yeri sayfanın en üstünde dursun yani onun alt tarafı gözüksün.

1 Beğeni

Tabii ki, şu an paylaştığım ekran görüntüsü kendi binamın sorgusudur 85tl üstüne 10tl ücretle 100mbsye kadar hız verileceği söyleniyor.

Bu altyapı sorgusu ise aynı sokağımızda bulunan bir başka binaya ait direkt olarak 100mbs hız 85 tl olduğu söyleniyor.

Sizin binanızda VDSL diğer binada fiber bulunuyor. Bu yüzden böyle bir fark çıkıyor.

1 Beğeni

Binamızın önü ve binamızın içinde fiber kutunun olduğunu belirtmiştim… Üstelik başka bir iss tarafından fiber paket kullanmaktayız illa fotoğraflarını çekip atmama gerek yok diye düşünüyorum lütfen dikkatli okuyunuz.

Hangi firmadan kullanıyorsunuz?

Eğer türk telekom altyapısı ile fiber kullanıyorsanız geçiş yaparak devam edebilirsiniz.