Merhaba, öncelikle şunu belirtmek isterim uzun yıllardır TurkNet kullanan biriyim ve gerçekten çok memnunum. Bundan yaklaşık 1-2 ay önce upload hızım 8 üzerinde çıkmıştı, ev değişikliği yaptıktan sonra internetim bağlandığında upload hızımın tekrardan 8Mbps olduğunu gördüm, bir kaç talep oluşturdum ancak maalesef tekrardan 8Mbps üstünde upload sağlanamadı. Şu bilgiye sahibim TurkNet kademeli olarak upload artışları yapıyor ve gerçekten çok büyük bir umut ile bekliyordum, burada açılan bir forumda gördüğümde bir TurkNet personeli tarafından 30.06.2023 tarihine kadar upload hızlarında artış olacak şekilde cevap verilmişti, bu günün tarihi 03.08.2023 hala upload hızlarında artış görülmedi, bir diğer forumda ise bir TurkNet personeli tarafından yıl sonuna kadar upload hızları artacak denmişti, bu seferde onu beklemeye başladım. Peki bu söylenen “yıl sonuna kadar upload hızları artacak” gerçekten net bir bilgi mi yoksa tahmini bir bilgi mi?
Selamlar @wollexer, forumumuzda da benzer bilgiyi paylaştık. Upload hızları test aşamasında. Yıl sonuna kadar kalıcı olarak yükseltilmesi planlanıyor.
Çok teşekkürler @alperenatici, benzer çok forum gördüm ama ben yine de bu şekilde bir forum açmak istedim çünkü 30.06.2023 tarihine kadar hızlar artacak denmiş ama artmamıştı bu seferde yıl sonuna kadar diyince ister istemez bizler merak ediyoruz kesin bilgi mi diye, umarım sizleri bu konu ile meşgul etmemişimdir. İyi günler, iyi çalışmalar dilerim.
bu upload olayı iyice arap saçına döndü. internette farklı mecralarda verilen uploadların geri alındığını söyleyen yazılar var. sanırım 10 mbps üstü upload ücretli olacak.
Port zammı ücretlerinde 10/15/20 Mbps için ayrı ayrı ücretler vardı.
Zam yapılan listede gözüme çarpan 15 ve 20 upload aynı ücret umarım 20 verirler.